arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Man kan spise dem selv. Eller sende dem til en ven, hvis gækkebrev, man ikke kunne gætte. Uanset hvad, så er det sejt at lave sine egne påskeæg!

På denne dag kort før påsken inviterer vores konditor til et chokoladeværksted, hvor børn – sammen med en forælder, bedsteforælder eller en anden voksen – kan lære at lave påskeæg efter alle kunstens regler.

  • Valrhona chokolade

Først viser vores konditor, Maria Kolding, hvordan man tempererer chokolade – en af de vigtigste grundteknikker i det søde køkken. Tempereringen giver en flot, blank chokolade, der ikke smelter mellem fingrene, og teknikken er nem at lære. Derefter laver vi små marcipanæg, som børnene selv former, overtrækker og pynter.

Maria viser, hvordan chokoladeskaller til påskeæg støbes, og derefter lukker vi sammen skallerne til med en fin dråbekant af smeltet chokolade. Vi pakker til sidst påskeæggene smukt ind, så de er klar til hjemtransporten – og evt. til at blive givet som gaver.

Der er selvfølgelig smagsprøver undervejs, og vi byder på most til børnene og te og kaffe til de voksne.

Det får du:

  • Børn og voksne lærer at lave smukke, velsmagende påskeæg med marcipan og Valrhôna-chokolade
  • Smagsprøver og kolde og varme drikke undervejs
  • Flotte, selvlavede påskeæg til at tage med hjem

Hvor: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, København N
Hvornår: Lørdag den 28. marts kl. 9.30-11.30 & kl. 12.30-14.30.

Bemærk, at prisen på DKK 450 er pr. person.

Seneste nyheder