arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Du kan nyde friske nordiske retter og opdaterede danske aftensmadsklassikere i Meyers Deli, der i 2014 for fjerde gang blev nomineret til Byens Bedste Take Away af AOK, en pris som som Delien vandt i 2010.

Vi har også gjort det nemt for dig og hele familien at hente et velsmagende måltid, som I kan nyde i hjemlige omgivelser. Du kan også hente morgenmad eller fristende frokost-retter, der kan nydes på kontoret.

Køleren og hylderne i Deli bugner altid med delikatesser og vores egne syltevarer, koldrøget laks, eddiker og charcuterivarer fra de små værksteder i Nordhavn hører sammen med Valrhonas chokolader og den gode most af æblerne fra Lilleø til signaturlækkerierne.

I 2015 fejrer vores første og største Deli på Gl. Kongevej 10 års fødselsdag, og sidenhen har vi åbnet Delier i underetagen i Magasin på Kgs. Nytorv samt på Godthåbsvej på Frederiksberg. (Sidstnævnte lukkede 1. april 2015.)

 

Meyers Deli

Hovedkontor
Toldbodgade 55 B
1253 København K

CVR-nr.
21 92 46 79

En del af Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby

Smiley
Kontrolrapporter

Kontaktpersoner