arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Nordhavn Charcuteri blev etableret i 2011 med ønsket om at producere dansk charcuteri af høj kvalitet med sydeuropæiske teknikker og Nordens krydderier. Produktionen finder sted på samme matrikel som huser bl.a. Meyers Køkken og Nordhavn Eddikebryggeri - nemlig Københavns Nordhavn.

Vores produktion foregår efter gammeldags metoder og sydeuropæisk forbillede. Kødet hænger og modner i tørreskabe i op til 100 dage for at udvikle den helt rigtige smag og konsistens – nogle endda længere. Kort fortalt er salt, krydderier og lidt sukker samt masser af tid hemmeligheden bag smagen og kvaliteten i produkterne fra Nordhavn Charcuteri.

Okser og grise anvendt i produktionen er kød fra Friland, Danish Crown.

Nordhavn Charcuteri

Adresse
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

E-mail:
paha@lmfood.dk

CVR-nr
21924679

Smiley
Kontrolrapport for Nordhavn Charcuteri

Kontakter