Meyers Chokolade

    

Meyers Chokolade

Claus Meyer har her kastet sig over en gammel kærlighed: chokolade.

Udover at du i bogen får mere end 100 forskellige opskrifter på bl.a. kager, tærter, desserter, is, fyldte chokolader og drikke, handler bogen også om, at chokolade er en følelse, som mange af os kender til. Chokolade er ikke bare en ingrediens eller en råvare, men en stærk følelse af længsel og lede, ro og uro, lyst og last på samme tid.

I bogen bliver du gelejdet gennem chokoladens historie og kakaobønnernes rejse fra jord til bord. Du får en grundig guide i teknikker, redskaber og råvarer, så du trygt og roligt kan gå i gang med de mange udfordrende discipliner, der findes i chokoladekøkkenet.

Du får bl.a. opskriften på fløjlsblød chokolademousse, fantastiske flødeboller, fyldte chokolader, himmelske isdesserter og syndige chokoladekager. Bogens opskrifter er udviklet i samarbejde med kageelskeren og chokoladeekvilibristen Morten Borup.

År: 2012
Forlag: Gyldendal

"Meyers nye chokoladebog er en laber udgivelse. De mundvandsdrivende opskrifter er suppleret med interessant bonusinfo om chokolade." - Politiken, 5 hjerter