arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Æblecidereddike

    Lavet på æbler fra Lilleø og Askø

    Æblecidereddiken fra Meyers er mild, sammensat og aromatisk, og kan bruges året rundt i alle de retter, hvor man alternativt ville have brugt lager- og hvidvinseddike. Den er særligt fremragende i retter, der har rødder i det danske køkken.

    Anvendelse

    Brug den i sommerens salater og når du sylter agurker, majroer eller rabarber. Prøv den med spidskål, nye løg, løvstikke, svampe eller majroer. Brug den også i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Fremstillet ved gæring af senthøstede æbler fra plantager på Lilleø og Askø: Bl.a. Belle de Boskoop, Ingrid Marie og Mutzu æbler. Syreindhold: 6 %.

    Indhold: 500 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æbleeddike

    Med inddampet most

    Inddampet æblemost fra Lilleø og Askø af bl.a. Belle de Boskoop, Ingrid Marie og Pigeon giver denne eddike en stor fyldighed og en meget delikat balance imellem syre og sødme. Syreniveauet er lidt lavere end i traditionelle eddiker.

    Anvendelse

    Brug æbleeddiken i marinader og til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Særlig velegnet til kalv, fjerkræ, svin, vildt, fisk og skaldyr. Ideel til grøntsager.

    Ingredienser

    Æbleeddike og eddike, inddampet saft af æbler fra Lilleø og Askø. Syreindhold: 5 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æblegløgg

    Et friskt alternativ til rød gløgg

    Æblegløggen blandes med to liter æblemost og varmes igennem. Tilsæt evt. friske æbler i tern, tørrede æbler, rosiner eller tranebær samt calvados, brændevin eller lignende, som fremhæver krydderierne og julehyggen og gør smagen mere levende.

    Anvendelse

    Serveret uden alkohol er den god til vinterkolde børn og voksne.

    Ingredienser

    Æblemost, rørsukker, brændt sukker, æblecidereddike, alkoholisk udtræk af: Kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskat, allehånde.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Æblesirup

    Perfekt til desserter

    Meyers æblesirup er en mørk, orangegylden letløbende sirup. Fremstillet af æblemost fra Lilleø, som inddampes til sirup og sødes med økologisk hvedesirup.

    Anvendelse

    På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i stedet for honning i the.

    Ingredienser

    Inddampet æblemost, økologisk hvedesirup.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Balsamisk æbleeddike

    Fadlagret i 1, 3 eller 5 år

    Æbleeddiken er baseret på senthøstede Belle de Boskoop, Ingrid Marie og Pigeon æbler fra plantager på Askø og Lilleø. Når æblemosten er presset af æblerne, inddampes saften og tilsættes æbleeddike. Herefter lagres den på egetræsfade. Eddiken får et elegant fadpræg med toner af vanilje og karamel. Jo længere eddiken lagres i fadene, jo mere rund, mild og koncentreret bliver smagen.

    Anvendelse

    Eddiken kan bruges til salater, i dressinger - og som smagsgiver i supper og saucer samt til gastrik.

    Ingredienser

    Inddampet æblemost, æbleeddike. Syreindhold ca. 5 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Boskoop & bramley æblemost

    Af Bramley og Belle de Boskoop æbler

    Med sit høje syreindhold og fine citrusagtige aromaer har mosten en frisk smag, der gør den til en forfriskende drik til maden eller alene på en varm sommerdag. Men den er også fremragende madlavningssaft. Prøv Meyers most i stedet for vand, bouillon eller vin i lyse kødretter, i supper eller til marinader i retter med fisk.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Æblemost fra Lilleø og Askø. Ikke tilsat sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Discovery æblemost

    Koldpresset og karakterfyldt

    Til denne enkeltsortsmost har vi valgt vores tidlige sommeræble Discovery. Æblet er sødmefuldt, ganske parfumeret og i det hele taget yderst velsmagende. Mosten går godt i de fleste sammenhænge og er derfor et af vore allerbedste spise- og mostæbler. Af hensyn til holdbarheden pasteuriseres mosten skånsomt før aftapning.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most at Discoveryæbler.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Gastrik

    Hemmeligheden bag en god sovs

    Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.

    Anvendelse

    Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Karamelliseret sukker, æblecidereddike.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Guldborg & gråsten most

    Fra 30 år gamle træer

    Denne intense og parfumerede most er fremstillet af sommeræbler høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gråsten, der opstod i 1700-tallet, og Guldborg, der stammer fra Guldborg på Nordøstlolland, er to af de ypperste danske æblesorter overhovedet. Mosten er koldpresset og ufiltreret, og der er brugt ca. 1,5 kg æbler til hver liter most.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Ufiltreret most af Guldborg og Gråstenæbler fra Lilleø. Ikke tilsat sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Lilleø æblemost

    Koldpresset most af danske æbler

    Meyers æblemost fra Lilleø er som de mange andre varianter koldpresset og ufiltreret. Æblerne stammer fra plantager på Lilleø og naboøen Askø, hvor det særlige klima giver frugten en unik smag. Mosten er let, læskende og ganske ukompliceret at parre med alle døgnets måltider. Måske er det årsagen til at det er Meyers Delis mest solgte drikkevarer.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker.

    Indhold: 25 cl / 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordhavn æbleeddike

    Cidereddike med æbler fra Sydhavsøerne

    Klassisk, dobbeltgæret cidereddike brygget af Belle de Boskoop æbler fra Sydhavsøerne. Eddiken har et moderat syreindhold, som balanceres af en behagelig restsødme. Cidereddiken er med sin lette frugtighed en glimrende allround eddike, du kan bruge, hvor du ellers ville anvende en hvidvinseddike.

    Anvendelse

    Brug den f.eks. til tilsmagning af supper, fiskeretter, lyse kødretter og naturligvis i marinader og dressinger.

    Ingredienser

    Ren gæringseddike fremstillet af gæret Belle de Boskoop æblemost. Upasteuriseret, bundfald og dannelse af eddikemor kan forekomme.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordisk æblemarmelade

    Med Belle de Boskoop æbler fra Lilleø

    Claus Meyer har i en årrække ønsket at forarbejde sin egen frugt lokalt og vi kan nu præsentere en serie af marmelader og relisher ene og alene af nordiske frugter og grøntsager. Æblerne er høstet på plantagerne på Lilleø og forarbejdningen sker i hånden efter Meyers opskrifter.

    Anvendelse

    Vores æblemarmelade egner sig fortrinligt til nybagt brød. Du kan også servere den til forskellige desserter som f.eks. is, kage og vafler. Derudover er den dejlig mild som tilbehør til ostebordet.

    Ingredienser

    Belle de Boskoop æbler fra Lilleø, sukker, vand, æblecidereddike, vanilje. Ingen farve- og konserveringsstoffer.

    Indhold: 300 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordisk æblerelish

    Med rødløg og sennepskorn

    Meyers æblerelish med rødløg og sennepskorn er produceret med Nordens gode råvarer og efter Claus' egen opskrift. Denne relish er hverken tilsat farve- eller konserveringsstoffer, så du kan nyde den med god samvittighed. Æblerelish er en 'all-rounder' og passer til det meste. 

    Anvendelse

    Prøv Meyers æblerelish til stegt fisk og kød. Den er virkelig delikat som smørelse i sandwich og i stedet for smør eller som 'topping' på en rugbrødsmad. Går også godt til de fleste oste.

    Ingredienser

    Æbler fra Lilleø, rødløg og bladselleri dyrket i Danmark, sukker, æbleeddike, stjerneanis, sennepskorn.

    Indhold: 300 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Økologisk æblemost

    Fra Lilleøs økologiske plantage

    Meyers økologiske æblemost fremstilles ved koldpresning og den filtreres ikke. Metoden giver et mindre udbytte, men til gengæld bevares æblernes aroma, friskhed, vitaminer og mineraler bedst muligt. Mosten har en flot farve og en skøn sødmefyldt smag, som kalder på en plads ved brunchbordet. Af hensyn til holdbarheden er æblemosten pasteuriseret skånsomt før aftapning. 

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker.

    Indhold: 25 cl / 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Sydhavsøernes most

    Æblemost fra det syddanske kystområde

    Vi har samlet Meyers yndlingssorter fra Sydhavsøerne og komponeret denne alsidige æblemost. Sorterne Maglemar, Bodil Neergaard, Rød Pigeon, Cox Orange, Gråsten, Belle de Boscoop og Guldborg var typiske for egnen tilbage i 1900-tallet og de sidste 5 sorter har bevaret deres popularitet frem til i dag. Mostens sortssammensætning varierer over sæsonen og fra år til år. 

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af æbler fra det syddanske kystområde.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over