arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Æblecidereddike

    Lavet på æbler fra Lilleø og Askø

    Æblecidereddiken fra Meyers er mild, sammensat og aromatisk, og kan bruges året rundt i alle de retter, hvor man alternativt ville have brugt lager- og hvidvinseddike. Den er særligt fremragende i retter, der har rødder i det danske køkken.

    Anvendelse

    Brug den i sommerens salater og når du sylter agurker, majroer eller rabarber. Prøv den med spidskål, nye løg, løvstikke, svampe eller majroer. Brug den også i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Fremstillet ved gæring af senthøstede æbler fra plantager på Lilleø og Askø: Bl.a. Belle de Boskoop, Ingrid Marie og Mutzu æbler. Syreindhold: 6 %.

    Indhold: 500 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æbleeddike

    Med inddampet most

    Inddampet æblemost fra Lilleø og Askø af bl.a. Belle de Boskoop, Ingrid Marie og Pigeon giver denne eddike en stor fyldighed og en meget delikat balance imellem syre og sødme. Syreniveauet er lidt lavere end i traditionelle eddiker.

    Anvendelse

    Brug æbleeddiken i marinader og til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Særlig velegnet til kalv, fjerkræ, svin, vildt, fisk og skaldyr. Ideel til grøntsager.

    Ingredienser

    Æbleeddike og eddike, inddampet saft af æbler fra Lilleø og Askø. Syreindhold: 5 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Balsamisk æbleeddike

    Fadlagret i 1, 3 eller 5 år

    Æbleeddiken er baseret på senthøstede belle de boskoop, ingridmarie og pigeon-æbler fra plantager på Askø og Lilleø. Eddiken får med årene et elegant fadpræg med toner af vanilje og karamel. Jo længere eddiken lagres i fadene, jo mere rund, mild og koncentreret bliver smagen.
    Du kan købe eddiken fadlagret i henholdsvis 1, 3 og 5 år. 

    Anvendelse

    Eddiken kan bruges til salater, i dressinger, som smagsgiver i supper og saucer samt til gastrik.

    Ingredienser

    Inddampet æblemost, æbleeddike. Syreindhold ca. 5 %.

    Indhold: 25 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Balsamisk blommeeddike

    Fadlageret i 1, 3 eller 5 år

    Blommeeddiken er baseret på senthøstede danske kirkes- og sveskeblommer. Eddiken får lige som æbleeddiken efterhånden et elegant fadpræg med toner af vanilje og karamel. Jo længere eddiken lagres i fadene, jo mere rund, mild og koncentreret bliver smagen.

    Anvendelse

    Eddiken kan bruges til salater, i dressinger, som smagsgiver i supper og saucer samt til gastrik.

    Ingredienser

    Inddampet blommesaft, æbleeddike og sukker. Syreindhold ca. 5 %.

    Indhold: 25 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Hindbæreddike

    Behagelig sødme

    Vores hindbæreddike har en behagelig sødme, en udtalt smag og duft af hindbær og et lidt lavere syreindhold end traditionelle eddiker. Brug hindbæreddiken dråbevis i stedet for sovs henover stegt fisk eller lyst kød, fx grillet kalvekotelet 

    Anvendelse

    Eddiken er yderst velegnet i olieeddikedressinger til fyldige salater med korn eller kål samt ved tilsmagning af desserter med nødder, bær eller frugt. Prøv også at dryppe lidt af eddiken i din drink med eller uden alkohol.

    Ingredienser

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Hyldeblomsteddike

    En fyldig, delikat sommereddike

    Kombinationen af hyldens aroma, rørsukker og eddike giver en fyldig, delikat sommereddike med en mild sødmefuld afslutning. Syreniveauet er lidt lavere end i traditionelle eddiker.

    Anvendelse

    Brug hyldeblomsteddiken til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Kog panden af eller braiser med den. Mariner fisk og fjerkræ. Brug den i sommerens salater og når du sylter agurker, majroer eller rabarber. 

    Ingredienser

    Eddike, hyldeblomster og rørsukker. Syreindhold: 5 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Kirsebæreddike

    Fine frugtnoter

    Den inddampede saft fra kirsebær, et af vore allermest aromatiske bær, giver denne eddike udtalte frugtnoter, fine mandelaromaer, en enorm fyldighed og en meget behagelig sødme. Syrenivaeauet er lidt lavere end i traditionelle eddiker.

    Anvendelse

    Brug kirsebæreddiken i marinader og til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Særligt velegnet til mørke bær i desserter og til grøntsager som rødkål, rødløg og rødbeder samt til alle former for vildt, lam, oksekød, ænder og gæs.

    Ingredienser

    Æbleeddike, inddampet saft af kirsebær, sukker og vand. Syreindhold: 5 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordhavn æbleeddike

    Cidereddike med æbler fra Sydhavsøerne

    Klassisk, dobbeltgæret cidereddike brygget af Belle de Boskoop æbler fra Sydhavsøerne. Eddiken har et moderat syreindhold, som balanceres af en behagelig restsødme. Cidereddiken er med sin lette frugtighed en glimrende allround eddike, du kan bruge, hvor du ellers ville anvende en hvidvinseddike.

    Anvendelse

    Brug den f.eks. til tilsmagning af supper, fiskeretter, lyse kødretter og naturligvis i marinader og dressinger.

    Ingredienser

    Ren gæringseddike fremstillet af gæret Belle de Boskoop æblemost. Upasteuriseret, bundfald og dannelse af eddikemor kan forekomme.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordhavn graneddike

    Æblecidereddike med rødgran

    Infusion af friske skud og kviste fra rødgran i klassisk dobbeltgæret cidereddike af æbler fra sydhavsøerne. Eddikens syreindhold balanceres af moderat restsødme og en diskret harpiksaroma af gran. Denne cidereddike er med sin lette frugtighed og sine fine grannoter en fantastisk allround eddike, som på samme tid er unik.

    Anvendelse

    Brug den, hvor du ellers ville anvende hvidvinseddike eller citron. Graneddiken lokker det allerbedste frem i efterårets og vinterens retter med f.eks. vildt, ænder eller svampe.

    Ingredienser

    Ren gæringseddike fremstillet af æblemost og udtræk af gran. Upasteuriseret, bundfald og dannelse af eddikemor kan forekomme.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordhavn kirsebæreddike

    Af gæret Stevns Kirsebærsaft

    Brygget ved dobbeltgæring af Stevnskirsebær. Smagen er tør med mandelagtige kirsebæraromaer. Den markante syre balanceres af restsødmen fra kirsebærrene. Eddiken er let at anvende i alle sammenhæng, hvor man ønsker at tilføre friskhed og frugtighed, samt en diskret kirsebæraroma

    Anvendelse

    Fremragende som tilsmagning af kraftige kødretter, bagte rodfrugter og kålsalater. Naturligvis også i marinader og dressinger.

    Ingredienser

    Ren gæringseddike fremstillet af gæret Stevns Kirsebærsaft. Upasteuriseret, bundfald og dannelse af eddikemor kan forekomme.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordhavn pæreeddike

    Cidereddike med pærer fra Sydhavsøerne

    Klassisk, dobbeltgæret cidereddike brygget af Doyenne pærer fra Sydhavsøerne. Eddiken har et lidt højere syreindhold end æblecidereddike, men også lidt mere restsødme fra frugten. Pærecidereddiken er med sin lette frugtighed en glimrende allroundeddike.

    Anvendelse

    Brug den f.eks. til tilsmagning af supper i fiske anretninger, lyse kødretter, i marinader og dressinger.

    Ingredienser

    Ren gæringseddike fremstillet af gæret Doyenne pæresaft. Upasteuriseret, bundfald og dannelse af eddikemor kan forekomme.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordhavn solbæreddike

    Med solbær fra Norden

    Brygget alene på dobbelt fermentering af danske solbær. Eddiken har et højt syreindhold, som i en Sherryeddike. Eddiken er meget aromatisk og tør. Syrligheden balanceres af en svag restsødme fra solbærrene og deres markante aroma og rensende bitterhed.

    Anvendelse

    Fremragende som tilsmagning af vildt og kraftige kødretter, bagte rodfrugter f.eks. rødbeder. God til sovs, hvor du ønsker at tilføre friskhed og en diskret solbærtone.

    Ingredienser

    Ren gæringseddike fremstillet af gæret solbærsaft. Upasteuriseret, bundfald og dannelse af eddikemor kan forekomme.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over