arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Drueagurker

    Agurker i æbleeddike, krydret med sennepsfrø og lang peber

    Meyers drueagurker syltet med æbleeddike, sennepsfrø og lang peber

    Vi har syltet agurkerne i æbleeddike og krydret dem med sennepsfrø og lang peber. Lang peber var tidligere almindelig i syltevarer, og den er skarp som peber, men har en sødmefuld duft og krydrede toner af enebær.

    Anvendelse

    Brug drueagurkerne som et friskt element i sandwiches, til kødretter eller på frokostbordet. Du kan også hakke dem fint og bruge dem i en 'salsa verde', i remoulade eller i en rørt tatar.

    Ingredienser

    Drueagurker (51%), sukker, vand, æbleeddike, eddike, salt, sennepsfrø, sort peber, lang peber.

    Indhold: 405 g

    Fås hos

    Coops butikker over hele landet

  • Juniper Dubbel

    En mørk, stærk overgæret øl med vilde norske enebær

    Meyers tre forskellige øl

    Den dobbeltgærede Meyers Juniper Dubbel er en ualmindelig intens øl der, når der ses bort fra det finske islæt i form af enebær og grene, i stil og struktur minder en hel del om Belgiske Dubbels og mørke stærke ales brygget efter Trappist-traditionen. Den er mørk og det er aromaerne også: Karamel, muscovado sukker, tørrede frugter, enebær, chokolade osv.

    Anvendelse

    Juniper Dubbel egner sig helt generelt til stegte retter gerne med oksekød, vildt, svin, gås eller and i hovedrollen. Hvis der i tilbehøret eller saucen indgår frisk eller tørret frugt i tilbehøret integreres øllets karamelliserede toner arbejde sammen med kødets overflade. 

    Ingredienser

    Marris otter malt, mørk Munchermalt, chokolademalt, muscovado sukker, mørk sirup, hvede, vand, alegær, Hallertau- og Mittelfruhhumle, enebærgrene og vilde norske enebær.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers rødvin

    Fyldig biodynamisk AOC Côtes du Rhône

    Meyers Rødvin er en fyldig biodynamisk AOC Côtes du Rhône

    Meyers Rødvin laves i Sérignan-du-Comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Druerne høstes i hånden og lagres uden brug af træfade for at skabe en saftig vin, der udtrykker sit terroir.

    Anvendelse

    Vingården Domaine Mas du Gourdareau har været økologisk (ecocert) og biodynamisk certificeret siden 2007.

    Ingredienser

    Druer: 65 % Grenache, 25 % Syrah, 5 % Mourvedre, 5 % Carignan

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Pærebrændevin

    Af Williams- og gråpærer

    logo meyers

    En lille eksklusiv produktion af pærebrændevin lavet på Williams og gråpærer fra Lilleø. Pærerne er presset til most, gæret til cider og efterfølgende destilleret til brændevin.  

    Anvendelse

    Vores brændevin kan bedst sammenlignes med franskmændenes Eau de Vie eller tyskernes "Obstler", og kan nydes alene, til kaffen eller efter en god middag. 40 % vol.

    Ingredienser

    Williams- og gråpærer fra Lilleø

    Indhold: 35 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Løgismose Vin, Mad og Delikatesser, Ndr. Toldbod 16, København

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Rødbeder

    Syltet med solbær og peberrod

    Rødbeder fra Meyers syltet med solbær og peberrod

    Rødbeder syltet med solbær, frisk peberrod og æblecider-eddike af Lilleø æbler. Rødbederne er både dyrket og tilvirket på Samsø. Rødbederne er syltet hele, så de kan anvendes i mange andre sammenhænge end den traditionelle skive på smørrebrødet. Rødbederne er desuden krydret med sort peber og stjerneanis.

    Anvendelse

    Som tilbehør til varme kødretter eller som pynt på smørrebrød. Prøv dem i sandwich eller hakket, som ingrediens i hjemmelavet pickles eller remoulade.

    Ingredienser

    Rødbeder, æbleeddike (9 %), sukker, solbærsaft (3 %), peberrod, salt, stjerneanis og peberkorn. Ingen tilsætningsstoffer.

    Indhold: 580 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    Udvalgte specialbutikker

    Coops butikker over hele landet

  • Rødkål

    Med æbler og allehånde

    Rødkål fra Meyers med æbler og allehånde

    Meyers rødkål er dyrket og forarbejdet på Samsø, æblerne og eddiken, som kålen er syltet i, er fra Lilleø. Vi har bl.a. krydret kålen med allehånde, kanel og kommen. Hvis du vil bibringe en fin og syrlig friskhed til traditionel dansk mad som and, flæskesteg og farsretter, så er vores tag på den klassiske rødkål helt vidunderlig.

    Anvendelse

    Prøv også rødkålen som pynt på smørrebrød, i din egen version af Meyers populære flæskestegssandwich, eller som basis for vintersalater.

    Ingredienser

    Rødkål, æbleeddike (9 %), æble, rørsukker, æblesukker, allehånde, sort peber, laurbærblade, kanel, kommen og salt.

    Indhold: 560 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    Udvalgte specialbutikker

    Coops butikker over hele landet

  • Æblegløgg

    Et friskt alternativ til rød gløgg

    Meyers Æblegløgg

    Æblegløggen blandes med to liter æblemost og varmes igennem. Tilsæt evt. friske æbler i tern, tørrede æbler, rosiner eller tranebær samt calvados, brændevin eller lignende, som fremhæver krydderierne og julehyggen og gør smagen mere levende.

    Anvendelse

    Serveret uden alkohol er den god til vinterkolde børn og voksne.

    Ingredienser

    Æblemost, rørsukker, brændt sukker, æblecidereddike, alkoholisk udtræk af: kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskat, allehånde.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Gastrik

    Hemmeligheden bag en god sovs

    Meyers Gastrik er hemmeligheden bag en god sovs

    Franskmændene har igennem hundreder år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.

    Anvendelse

    Når du tilsmager saucen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen, indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Karamel (sukker, glukose sirup, vand) (72%), eddike, vand, æblekoncentrat.

    Indhold: 200 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Udvalgte specialbutikker

    Coops butikker over hele landet

  • Kirsebærsauce

    Med hibiscus, vanilje og nordisk kirsebærvin

    Meyers kirsebærsauce til julens risalamande

    Meyers Kirsebærsauce er tilsmagt med vanilje og hibiscus, der både fremhæver smagen af kirsebær og lægger noget til. Kirsebærvin giver saucen dybde og understreger bærrernes fine mandelaroma.

    Anvendelse

    Servér kirsebærsaucen til julens risalamande, på is, vafler, pandekager, eller bare hvor du har lyst.

    Hvis du har mod på at lave den selv, kan du her få opskriften på kirsebærsauce.

    Ingredienser

    Kirsebær (82%), sukker, sirup, vand, modificeret majsstivelse, kirsebærvin, hibiscus, kanel, anis, naturlig vaniljeekstrakt.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    Coops butikker over hele landet

  • Juleblommemarmelade

    Med hasselnødder og kanel

    logo meyers

    Krydrede julemarmelade på blommer, hakkede hasselnødder og kanel.

    Anvendelse

    God på ristet brød på kolde vinterdage, sammen med blåskimmelost eller til æbleskiver.

    Ingredienser

    Blommer (55%), rørsukker, hakkede hasselnødder (0,33%), citronkoncentrat, fortykningsmiddel: pektin, kanel.

    Indhold: 275 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri

    Udvalgte specialbutikker landet over