arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Brødblanding: Ølandshvedebrød

    Bag nemt 2 lækre, økologiske ølandshvedebrød

    Ølandshvede stammer oprindeligt fra Øland i Sverige. Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, og det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe.  

    Anvendelse

    Godt mel er udgangspunktet for et godt brød. Vi har blandet vores stenformalede fuldkornsølandshvedemel med hvedemel, tørsurdej og salt. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    Hvedemel, fuldkornsølandshvedemel, 

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Brødblanding: Rugbrød

    Bag selv 2 økologiske rugbrød med surdej

    Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre. 

    Anvendelse

    Godt mel er udgangspunkt for et godt brød. Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede og blandet det med knækkede rugkerner, tørsurdej og salt. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    Fuldkornsrugmel 50,8%, flækkede rugkerner, tørret surdej 5% og salt

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk hvedemel

    Med en unik aroma, højt proteinindhold og gluten af god kvalitet

    God glutenkvalitet er en forudsætning for en elastisk dej, der bager velsmagende brød med god struktur. For at opnå den bedste kvalitet bruger vi forskellige hvedesorter, der supplerer hinanden. Du kan bage udelukkende med hvedemel, men vi anbefaler at blande med f.eks. et fuldkornsmel eller ølandshvedemel.

    Anvendelse

    Med sin gode glutenkvalitet giver dette hvedemel en spændstig og elastisk dej, der bager luftigt brød og virkeligt gode kager. Melet er også godt i madlavning, helt generelt.

    Ingredienser

    Hvedemel sammensat af både nye og gamle hvedesorter, dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Indeholder ingen kim og skaldele. Har et højt indhold af protein og gluten.

    Indhold: 2 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk ølandshvede

    Med udtalt sødme og dybde i smagen

    Ølandshvede er fra Øland i Sverige og er en af de få oprindelige hvedetyper, der har fulgt klima og mennesker i Norden tilbage fra tidernes morgen. Brød bagt med ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, som gør krummen let genkendelig. Det høje indhold af protein og gluten skaber en saftig dej med stor elasticitet.

    Anvendelse

    Stenformalet ølandshvedemel er velegnet til at bage saftige brød, der hæver i kurv eller form eller fritstående brød og boller af lidt fastere deje.

    Ingredienser

    Økologisk hvedemel malet på stenkværn. Ølandshvede dyrket uden brug af kunst­ gødning og pesticider, malet én gang på stenkværn og specialsigtet.

    Indhold: 1 kg / 2 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk ølandshvedemel – fuldkorn

    Malet på stenkværn

    Bag kraftige og saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type brød, der også kaldes grahamsbrød, skal bages i form. Fuldkornsmelet egner sig godt til at blande med lettere meltyper, hvor ølandshveden kan bidrage med sin fine smag og gode bageegenskaber. Stenformalet mel er længere tid om at optage væske end fint hvedemel.

    Anvendelse

    Bagetip: Byt halvdelen af fuldkornsmelet ud med stenformalet ølandshvedemel eller almindeligt hvedemel, så får du et lettere, men fortsat groft brød med stor kornsmag.

    Ingredienser

    Ølandshvede dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk purpurhvedemel

    Med et lilla skær

    Purpurhvede er meget aromatisk med fremragende bageegenskaber. Skaldelene indeholder fra naturens hånd anthocyanin, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et lilla skær.

    Anvendelse

    Bag kraftige, saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type fuldkornsbrød skal bages i form. Fuldkornsmelet egner sig også godt til at blande med lettere meltyper.

    Ingredienser

    Purpurhvede dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra. 

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Økologisk rugmel

    Fuldkorn malet på stenkværn

    Vores rugmel er et fuldkornsmel, der er malet på stenkværn. Intet er sigtet fra. Vi bruger forskellige rugsorter for at opnå det bed­ste udgangspunkt for dit brød. Rugbrød bagt af fuldkornsmel har mange gode egenskaber. Det er sundt, velsmagende og holder sig godt og saftigt længe.

    Anvendelse

    Perfekt til et godt rugbrød eller som smags- og strukturgiver til et lysere og lettere brød. Stenformalet fuldkornsmel er længere tid om at optage væsken end traditionelt rugmel.

    Ingredienser

    Rugmel sammensat af forskellige rugsorter dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider, malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg / 2 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologiske hvedekerner

    Hele økologiske hvedekerner

    Hele hvedekerner kan både bruges kogte i brød og som tilbehør til aftensmadeni stedet for ris og pasta og i kornrisotto - på dansk, grød.

    Anvendelse

    Hvedekerner i brød: Kog hvedekernerne i 40 minutter i letsaltet vand. Si overskydende væske fra, og lad kernerne køle helt af. Lav en brøddej, som du plejer, og vend forsigtigt hvedekernerne i den færdigæltede dej. Rør den igennem, til kernerne er jævnt fordelt.  

    Ingredienser

    Vores hvedekerner er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet