HVEDEKERNER

Hele økologiske hvedekerner kan både bruges kogte i brød og som tilbehør til aftensmaden i stedet for ris og pasta og i kornrisotto - på dansk, grød. 

Hvedekerner i brød: Kog hvedekernerne i 40 minutter i letsaltet vand. Si overskydende væske fra, og lad kernerne køle helt af. Lav en brøddej, som du plejer, og vend forsigtigt hvedekernerne i den færdigæltede dej. Rør den igennem, til kernerne er jævnt fordelt. 

Vores hvedekerner er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.

Indhold: 1 kg

Energi 1420KJ/ 339Kcal
Fedt 2,0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 65 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 11 g 
Protein 12 g
Salt  0,1 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.