arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Økologiske hvedekerner

    Hele økologiske hvedekerner

    Hele hvedekerner kan både bruges kogte i brød og som tilbehør til aftensmadeni stedet for ris og pasta og i kornrisotto - på dansk, grød.

    Anvendelse

    Hvedekerner i brød: Kog hvedekernerne i 40 minutter i letsaltet vand. Si overskydende væske fra, og lad kernerne køle helt af. Lav en brøddej, som du plejer, og vend forsigtigt hvedekernerne i den færdigæltede dej. Rør den igennem, til kernerne er jævnt fordelt.  

    Ingredienser

    Vores hvedekerner er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet