arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Bagt torsk

    Torsk fanget af fiskerne fra Thorupstrand Fisk

    Meyers Færdigretter - Bagt torsk

    Torsk fanget af fiskerne fra Thorupstrand Fisk, med vores kartoffelmos rørt med selleri, smør og dild. Retten er det første produkt, hvor Meyers i samarbejde med Thorupstrand, sætter fokus på fisk.

    Thorupstrand Fisk er et kooperativ af kystfiskere der arbejder for at sikre fiskerierhvervet og kystfiskerilejet Thorupstrand.

    Se også: Thorupstrand Fisk.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med fintsnittet salat af kål eller fennikel, bredbladet persille og vinaigrette.

    Ingredienser

    52% kartoffelmos, 27% torsk (Gadus morhua), mælk, 5% selleri, smør, salt, 0,3% dild, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 564 kJ/135 kcal
    • Fedt 6,4 g - heraf mættede fedtsyrer 4,0 g
    • Kulhydrat 12 g - heraf sukkerarter 1,0 g
    • Protein 7,2 g
    • Salt 1,5 g

    Indhold: 375 g

  • BBQ gris

    Meyers Færdigretter - BBQ gris

    Vi har braiseret dansk svineskank i en dyb og krydret barbecuesauce, smagt til med bl.a. chipotle chili og røget æbleeddike. Retten vendt med bagte røde peberfrugter og sauterede, groft snittede løg, som tilfører retten fylde og bid.

    Vores barbecuesauce er lavet på æblemost, soya, brun farin, ingefær, koriander, spidskommen, løg og hvidløg og du finder opskriften her.

    Anvendelse

    Server som aftensmad, med en grøn salat, coleslaw, kogte korn eller kartofler, gerne knuste eller som mos.

    Ingredienser

    53% svinekød, flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), rød peber, løg, æblemost, sojasauce (vand, sojabønner, hvedemel, salt), tomatpuré, rapsolie, barbecuesauce (salt, krydderier (selleri), brun farin, løg, tomatpulver, kartoffelmel, krydderurter, hvedeklid, sukker, rapsolie), røget eddike, chipotlepesto (vand, chipotle chili, vineddike, tomatpuré, løg, salt, peber, sukker, sojabønneolie, krydderier), hvidløg, ingefær, whisky, dijonsennep (vand, sennepsfrø, vineddike, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat), salt, koriander. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 416 kJ/99 kcal
    • Fedt 3,0 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
    • Kulhydrat 6,8 g - heraf sukkerarter 4,7 g
    • Protein 12 g
    • Salt 1,3 g

    Indhold: 375 g

  • Boller i karry

    Meyers Færdigretter - Boller i karry

    Vores boller i karry er en ægte klassiker og er lavet efter Lars Scheels opskrift, Lars er køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og er smagt til med Meyers æblecidereddike.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille.

    Ingredienser

    Kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), 26% hakket kalv/flæsk, mælk, løg, æbler, hvedemel, piskefløde, æg, smør, salt, æblecidereddike, karry, hvidløg, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 564 kJ/135 kcal
    • Fedt 8,7 g - heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
    • Kulhydrat 6,7 g - heraf sukkerarter 2,2 g
    • Protein 7,9 g
    • Salt 1,7 g

    Indhold: 375 g

  • Braiseret oksespidsbryst

    Meyers i samarbejde med Coop - braiseret oksespidsbryst

    Braiseret spidsbryst af frilandsokse med bagte løg og svampe i intens skysauce. Saucen er smagt til med både kirsebæreddike og reduceret kirsebærsaft for at bidrage med intensitet og frugtighed.

    Anvendelse

    Spis som aftensmad, serveret med kogte kartofler med smør og urter eller rodfrugtmos.

    Ingredienser

    27% oksespidsbryst, 20% løg, 18% champignon, kyllingefond (vand, kylling, gulerod, løg, porre, pastinak, rosmarin, timian, peber, laurbærblad), vand, hvedemel, smør, rapsolie, kirsebæreddike, kirsebærsaft, sojasauce, salt, sukker, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 478 kJ/114 kcal
    • Fedt 7,1 g - heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
    • Kulhydrat 4,4 g - heraf sukkerarter 2,1 g
    • Protein 7,8 g
    • Salt 0,40 g
  • Butter chicken

    Meyers Færdigretter - Butter chicken

    Vores butter chicken er godt krydret uden at være rigtig stærk og samtidig også blød og cremet, som en ægte butter chicken skal være. Vores currymaster Saleh Uddin Ahmed er manden bag denne opskrift. Saleh er oprindeligt fra Bangladesh og han er Meyers stærkeste kort, når det gælder mad fra den østlige del af verden.

    Du kan også lave din butter chicken selv. Se opskriften her.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt til.

    Ingredienser

    34% flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 21% kylling, løg, vand, cremefraiche, kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), yoghurt naturel, peanuts, smør, citronsaft, rapsolie, krydderier (salt, gurkemeje, peber, chili, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade, ingefær, hvidløg, koriander, peber). Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 438 kJ/105 kcal
    • Fedt 7,3 g - heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
    • Kulhydrat 4,6 g - heraf sukkerarter 2,6 g
    • Protein 6,2 g
    • Salt 1,4 g

    Indhold: 375 g

  • Jordskokkesuppe

    Meyers Færdigretter - Jordskokkesuppe

    En lækker, cremet suppe med en nøddeagtig smag. Vi har lettet suppen med et skvæt æblemost og pilsnerøl, som giver friskhed og et fint bittert modspil til alt det bløde.

    Anvendelse

    Spis suppen som den er, eller smid nogle æbletern, ristede hasselnødder eller måske lidt sprødstegt bacon og frisk persille på toppen. Husk godt brød til.

    Ingredienser

    Vand, jordskokker (30%), løg, æblemost (8%), piskefløde 38%, øl (bygmalt, hvedemalt, havre, pære, algegær, humle) (3%), hønsebouillon (salt, maltodextrin, naturlig aroma, rørsukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg), hvidløg, æblecidereddike, majsstivelse, sukker, peber, timian.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 241 kJ /58 kcal
    • Fedt 2,8 g - heraf mættede fedtsyrer 1,7 g
    • Kulhydrat 7,4 g - heraf sukkerarter 6,8 g
    • Protein 1,0 g
    • Salt 1,04 g

    Indhold: 400 ml

  • Kalvefrikassé

    Meyers Færdigretter - Kalvefrikasse

    Kalvefrikasse lavet på dansk frilands-Limousinekalv er smækfyldt med grøntsager, nemlig; spidskål, ærter, gulerødder og knoldselleri i en lækker, lys og cremet sauce. Saucen er smagt til med bl.a. hyldeblomsteddike, laurbær, peber og timian.

    Anvendelse

    Server som aftensmad, med godt brød, kogte korn, kartofler på alverdens måder og et generøst drys persille eller kørvel.

    Ingredienser

    27% kalvekød (kalvekød, salt, peber), vand, kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), 8% spidskål, 6% ærter, 6% gulerod, 6% selleri, mælk, løg, piskefløde, hvedemel, smør, dijonsennep (vand, sennepsfrø, vineddike, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat), sukker, salt, hyldeblomsteddike, hvidløg, citronskal, rapsolie. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 385 kJ/92 kcal
    • Fedt 4,8 g - heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
    • Kulhydrat 6,0 g - heraf sukkerarter 2,3 g
    • Protein 6,5 g
    • Salt 1,0

    Indhold: 375 g

  • Knuste kartofler

    Meyers Færdigretter - Knuste kartofler

    Vi har her kreeret en let 'kartoffelmos' med mere bid og tekstur. De kogte kartofler er knust let og rørt med sort peber, salt og god rapsolie.

    Anvendelse

    Prøv kartoflerne i stedet for mos, sammen med kalvefrikassé eller en anden simreret, til en god bøf eller servér dem som kartoffelsalat.

    Ingredienser

    96% kogte kartofler, 3% rapsolie, salt, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 438 kJ/105 kcal
    • Fedt 3,2 g - heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
    • Kulhydrat 18 g - heraf sukkerarter 1,0 g
    • Protein 1,8 g
    • Salt 0,6 g

    Indhold: 250 g

  • Lasagne

    Meyers Færdigretter - Lasagne

    Her kommer Meyers bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt. Kødsaucen er smagt til med oregano og timian og så er der selvfølgelig mozzarella-ost på toppen, så din lasagne bliver dejlig sprød.

    Anvendelse

    Spis med godt brød og/eller din yndlingssalat.

    Ingredienser

    35% oksekød, 30% flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 13% mozzarella ost (mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe) kartoffelstivelse), mælk, 8% lasagneplader (durummel, vand), løg, tomatpuré, vand, æblecidereddike, hvedemel, smør, hvidløg, rapsolie, salt, peber, krydderier. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 632 kJ/151 kcal
    • Fedt 7,2 g - heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
    • Kulhydrat 10 g - heraf sukkerarter 4,4 g
    • Protein 13 g
    • Salt 1,0 g

    Indhold: 375 g

  • Mør gris

    Meyers Færdigretter - Mør gris

    Vi har langtidstilberedt skank af dansk gris med fennikel og sort peber i en lys og grov sennepssovs. Og så har vi tilsat dampet porre og hvidkål for at give retten fylde og struktur.

    Anvendelse

    Spis som aftensmad, med tilbehør i form af sellerimos med finthakket persille eller rosenkål stegt i olie og smør, med honning og frugteddike.

    Ingredienser

    34% svineskank, 26% hvidkål, mælk, 9% porre, smør, hvedemel, sennep, citronsaft, salt, peber, fennikel, timian. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 758 kJ/181 kcal
    • Fedt 13 g - heraf mættede fedtsyrer 6,3 g
    • Kulhydrat 7,1 g - heraf sukkerarter 2,0 g
    • Protein 7,7 g
    • Salt 0,80 g

    Indhold: 375 g

  • Pestokartofler

    Meyers Færdigretter - Pestokartofler

    Rustikke kartofler vendt med Meyers persillepesto og ristede solsikkekerner for ekstra crunch.

    Har du tid og overskud, så giver vi dig opskriften på pestokartofler her.

    Anvendelse

    Nyd kartoflerne varme som tilbehør til stegt eller grillet kød og fisk.

    Ingredienser

    89% kogte kartofler, 9% persillepesto (rapsolie, 36% persille, Grana Padano ost (mælk, salt, osteløbe, lysozym (fra æg)), solsikkekerner, lys sirup, æblecidereddike, salt, hvidløg, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat), solsikkekerner, salt. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 525 kJ/125 kcal
    • Fedt 5,4 g - heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
    • Kulhydrat 17 g - heraf sukkerarter 1,2 g
    • Protein 2,5 g
    • Salt 0,6 g

    Indhold: 250 g