arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Æble- & havtornsaft

    Forfriskende syrlighed

    Koldpresset most af æbler fra sydhavsøerne og råsaft af havtorn. Havtornbærrene tilfører æblemosten toner af passionsfrugt, en forfriskende syrlighed og den yndige orange-gyldne farve. Saften er pasteuriseret af hensyn til holdbarheden.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Æblemost (92,4 %) og havtorn-råsaft (7,6 %).

    Indhold: 25 cl / 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æble- & kirsebærsaft

    Koldpresset saft fra Sydhavsøerne

    De senthøstede æbler leverer en skøn frugtsødme mens kirsebærrene giver saften en smuk dybrød farve og dejlige mandelagtige aromaer.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Saft fra kirsebær (10%) og æbler (90%)

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æble- & ribssaft

    Farverig og ufiltreret

    Koldpresset most af æbler fra Sydhavsøerne og fra saftige, danske ribs. Vi har tilsat æblemosten en dybrød ribssaft, der giver et syrligt modspil til den sødmefulde æblemost. Denne lækre most tilfører morgenbordet et visuelt 'pift' og smager helt vidunderligt. Mosten er hverken tilsat sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Æblemost (87,5 %) og dansk ribssaft (12,5 %).

    Indhold: 25 cl / 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æble- & solbærsaft

    Ufiltreret

    Læskende most fra danske æbler. Nøjsomt blandet med saft fra bær, frugt og grønt af nordisk oprindelse.

    Solbærrenes høje indhold af C-vitamin og syrlige toner gør denne æble- og solbærsaft til en dejlig sund og frisk drik. 

    Anvendelse

    Ingredienser

    Ufiltreret most af danske æbler (95%) og solbærsaft (5%).

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Æble- & stikkelsbærsaft

    Sommerfrisk

    Læskende most fra danske æbler. Nøjsomt blandet med saft fra bær, frugt og grønt af nordisk oprindelse.

    Æblernes sødme blandet med saften fra de mere syrlige stikkelsbær giver en frisk sommerdrik.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Ufiltreret most af danske æbler (75%) og stikkelsbær

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Boskoop & bramley æblemost

    Af Bramley og Belle de Boskoop æbler

    Med sit høje syreindhold og fine citrusagtige aromaer har mosten en frisk smag, der gør den til en forfriskende drik til maden eller alene på en varm sommerdag. Men den er også fremragende madlavningssaft. Prøv Meyers most i stedet for vand, bouillon eller vin i lyse kødretter, i supper eller til marinader i retter med fisk.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Æblemost fra Lilleø og Askø. Ikke tilsat sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Discovery æblemost

    Koldpresset og karakterfyldt

    Til denne enkeltsortsmost har vi valgt vores tidlige sommeræble Discovery. Æblet er sødmefuldt, ganske parfumeret og i det hele taget yderst velsmagende. Mosten går godt i de fleste sammenhænge og er derfor et af vore allerbedste spise- og mostæbler. Af hensyn til holdbarheden pasteuriseres mosten skånsomt før aftapning.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af Discoveryæbler.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Guldborg & gråsten most

    Fra 30 år gamle træer

    Denne intense og parfumerede most er fremstillet af sommeræbler høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gråsten, der opstod i 1700-tallet, og Guldborg, der stammer fra Guldborg på Nordøstlolland, er to af de ypperste danske æblesorter overhovedet. Mosten er koldpresset og ufiltreret, og der er brugt ca. 1,5 kg æbler til hver liter most.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Ufiltreret most af Guldborg og Gråstenæbler fra Lilleø. Ikke tilsat sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Lilleø æblemost

    Koldpresset most af danske æbler

    Meyers æblemost fra Lilleø er som de mange andre varianter koldpresset og ufiltreret. Æblerne stammer fra plantager på Lilleø og naboøen Askø, hvor det særlige klima giver frugten en unik smag. Mosten er let, læskende og ganske ukompliceret at parre med alle døgnets måltider. Måske er det årsagen til at det er Meyers Delis mest solgte drikkevarer.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker.

    Indhold: 25 cl / 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Mutsu most

    Ufiltreret most af danske mutsu æbler

    Æblesorten Mutsu stammer oprindeligt fra Japan. I Danmark har man kendt sorten siden 1980. Mutsu er et velegnet spiseæble eller til most. Skrallen er tyk og gullig og frugtkødet er middel saftigt, med middel sødme og middel syrlighed. Æblets sæson er sen, det er spisemodent fra november/december.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Ufiltreret most af danske Mutsu æbler. 1,5 kg æbler giver ca. 1 liter most. Pasteurieret af hensyn til holdbarheden. 

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Økologisk æblemost

    Fra Lilleøs økologiske plantage

    Meyers økologiske æblemost fremstilles ved koldpresning og den filtreres ikke. Metoden giver et mindre udbytte, men til gengæld bevares æblernes aroma, friskhed, vitaminer og mineraler bedst muligt. Mosten har en flot farve og en skøn sødmefyldt smag, som kalder på en plads ved brunchbordet. Af hensyn til holdbarheden er æblemosten pasteuriseret skånsomt før aftapning.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker.

    Indhold: 25 cl / 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Pigeon æblemost

    Koldpresset og ufiltreret

    Til denne enkeltsortsmost har vi valgt vores efterårsæble Pigeon. Smagen er karakteristisk syrlig-sødmefuld med en delikat bitterhed og fine mandelagige aromaer. Pigeon karakteriseres med rette som 'vinøs'.

    Anvendelse

    Ingredienser

    1 liter koldpresset most af Pigeon æbler fra Lilleø og Askø. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker, farvestoffer eller konserveringsmidler. 

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over.

  • Rabarbardrik

    Af økologiske vinrabarber

    Rabarberdrik fra Meyers er fremstillet af koldpresset vinrabarbersaft fra Michaels Balles marker på Fyn. Drikken er helt igennem økologisk og balancerer delikat mellem frisk syre og lækker sødme. En dejlig drik til (minde om) en sommerdag.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Rabarbersaft (35 %) af koldpressede vinrabarber. Tilsat vand, sukker, vanilje og citronsyre

    Indhold: 25 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet under

  • Solbær og pæresaft

    Drikkeklar saft på karton

    Drikkeklar saft af koldpressede danske solbær og pærer fra Sydhavsøerne. Vi har ikke tilsat sukker. Traditionelt fremstilles solbærsaft af koncentrat, sukker og vand. Vi opnår samme fint afstemte syresødme balance med frisk saft og lidt inddampet pæremost – og så fryder vi os over, hvor godt solbærenes og pærernes aroma klæder hinanden.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Most af Clara Friis pærer fra Sydhavsøerne, saft af danske solbær og inddampet pæresaft.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Spartan most

    Koldpresset, ufiltreret

    Til denne enkeltsortsmost har vi valgt Spartan, som har en mild smag af melon og jordbær. Spartan menes at være en krydsning mellem sorterne McIntosh og Yellow Newton Pippin, og blev fundet på en forsøgsstation i Canada i 1926. Den har en behagelig sødme, frisk syre og en fin aroma. 

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset og ufiltreret most af Spartan æbler. Der er brugt ca. 1,5 kg æbler til hver liter most.  

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Sydhavsøernes most

    Æblemost fra det syddanske kystområde

    Vi har samlet Meyers yndlingssorter fra Sydhavsøerne og komponeret denne alsidige æblemost. Sorterne Maglemar, Bodil Neergaard, Rød Pigeon, Cox Orange, Gråsten, Belle de Boscoop og Guldborg var typiske for egnen tilbage i 1900-tallet og de sidste 5 sorter har bevaret deres popularitet frem til i dag. Mostens sortssammensætning varierer over sæsonen og fra år til år.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Koldpresset most af æbler fra det syddanske kystområde.

    Indhold: 1 liter

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over