arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Æblesirup

    Perfekt til desserter

    Meyers æblesirup er en mørk, orangegylden letløbende sirup. Fremstillet af æblemost fra Lilleø, som inddampes til sirup og sødes med økologisk hvedesirup.

    Anvendelse

    På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i stedet for honning i the.

    Ingredienser

    Inddampet æblemost, økologisk hvedesirup.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Balsamico

    Fra Modena

    Meyers Balsamico fremstilles af familievirksomheden Giuseppe Giusti i Modena. Udgangspunktet er lokale, senthøstede druer bl.a. af Trebbiano-sorten, hvis most henkoges i store kar. Den nu koncentrerede most tilsættes vineddike og lagres herefter minimum 3 år på fade af bl.a. ege- og kastanjetræ.

    Anvendelse

    Anvend balsamico koldt f.eks. i dressinger og marinader. Hæld den udover tynde skiver oksekød, brug den i kyllinge- eller tomatsalat, gerne med mozzarella, eller giv den til en omelet.

    Ingredienser

    Vineddike, koncentreret druemost og karamelliseret druemost. Syreindhold: 6 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Balsamicodressing

    Med fadlagret balsamicoeddike fra Modena

    Meyers klassiske balsamico dressing er enkel og let anvendelig. Uanset om du har brug for tilbehør til gourmetretten eller om det er salaten, der mangler et pift, så er denne flaske en sikker vinder på middagsbordet. Dressingen er fremstillet som du ville gøre det i dit eget køkken - så ryst derfor flasken grundigt før brug.

    Anvendelse

    Brug Meyers balsamicodressing til grønne salater, eller lune grøntsager. Sammen med kartofler, urter, kål og mozzarella. Til rå, kogte eller bagte rodfrugter. Som sauce eller dyppelse til stegt eller kogt kød.

    Ingredienser

    Olivenolie, balsamicoeddike, rapskimolie, salt og peber.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Blommesirup

    Perfekt til desserter

    En mørk, mahognirød letløbende sirup. Saften af danske blommer er inddampet til sirup og sødet med økologisk hvedesirup.

    Anvendelse

    På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i stedet for honning i te.

    Ingredienser

    Inddampet blommesaft, økologisk hvedesirup.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Gastrik

    Hemmeligheden bag en god sovs

    Meyers Gastrik

    Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.

    Anvendelse

    Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Karamelliseret sukker, æblecidereddike.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Olivenolie

    Håndplukkede oliven fra Andalucien

    Meyers olivenolie er en af de bedste spanske olivenolier. Den er fremstillet af fuldmodne, håndplukkede oliven af sorten Picual høstet i Jaen, Andalusien. Olivenfrugterne koldpresses senest 12 timer efter høsten, hvilket sammen med en høj hygiejnisk standard er medvirkende til oliens meget høje kvalitet.

    Anvendelse

    Meyers olivenolie dufter delikat med noter af mandel, mens smagen er let bitter med både "grønne" og frugtagtige elementer. Olien er særdeles egnet i marinader, til stegning og som dressing.

    Ingredienser

    Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset af håndhøstede oliven.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Sennepsdressing

    Sennepsdressing med æblecidereddike

    Glæd dig til at smage Meyers sennepsdressing - en frisk version af den genkendelige salatdressing. Ved at smage rapskimolie til med æblecidereddike, dijonsennep og acaiehonning, har vi fundet en dejlig balance mellem det søde og det syrlige. Vi blander dressingen som du selv ville gøre det derhjemme, og du bør derfor ryste den grundigt før brug.

    Anvendelse

    Brug dressingen til sommerens grønne salater, som sauce eller dyppelse til kogt eller stegt, lyst kød eller fisk. Om efteråret ophøjer dressingen med sin kant og fedme bagte rodfrugter til en selvstændig ret.

    Ingredienser

    Økologisk koldpresset rapskimolie, æblecidereddike, akaciehonning, dijonsennep, salt og peber.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over