arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Gastrik

    Hemmeligheden bag en god sovs

    Meyers Gastrik

    Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.

    Anvendelse

    Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Karamelliseret sukker, æblecidereddike.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over