arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Grøn tomatrelish

    Med peberrod og sennepskorn

    Meyers relish med grønne tomater er endnu en populær variant i relish-serien. Den er nem at anvende og kan bl.a. serveres både kold og varm fra glasset. Rør den i mayonnaise, nyd den i sandwich eller spis den direkte fra glasset.

    Anvendelse

    Prøv som tilbehør til koldt kød, æggeretter, grillet eller stegt fisk, eller hård ost. Brug relishen til at justere wokretter, saucer og salatdressinger.

    Ingredienser

    Grønne Isola-tomater hentet i Gascogne, syltet med peberrod, æbleeddike og sennepskorn. Rørsukker, salt og peber. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordisk æblerelish

    Med rødløg og sennepskorn

    Meyers æblerelish med rødløg og sennepskorn er produceret med Nordens gode råvarer og efter Claus' egen opskrift. Denne relish er hverken tilsat farve- eller konserveringsstoffer, så du kan nyde den med god samvittighed. Æblerelish er en 'all-rounder' og passer til det meste.

    Anvendelse

    Prøv Meyers æblerelish til stegt fisk og kød. Den er virkelig delikat som smørelse i sandwich og i stedet for smør eller som 'topping' på en rugbrødsmad. Går også godt til de fleste oste.

    Ingredienser

    Æbler fra Lilleø, rødløg og bladselleri dyrket i Danmark, sukker, æbleeddike, stjerneanis, sennepskorn.

    Indhold: 300 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordisk ribs- og pærerelish

    Lavet med pærer fra Lilleø og ribs fra Norden

    Denne relish lavet af pærer fra Lilleø og ribs fra Meyers gode kontakter i Norden. Den smager med sin friskhed fra ribs og sin varme fra peberrod, skønt til kødpålæg og cremede oste. Der ud over er relish'en en oplagt ledsager til oste- og pølsebordet.

    Anvendelse

    Vores pære- og ribsrelish er dejlig som tilbehør til lyst kød som f.eks. kylling Danoise og er desuden vidunderlig i en sandwich.

    Ingredienser

    Pærer fra Lilleø, ribs dyrket i Norden, sukker, æblecidereddike, peberrod, peber. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 300 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Nordisk rødbederelish

    Lavet på danske rødbeder med kommen

    Nordisk rødbederelish lavet på danske rødbeder med kommen.

    Anvendelse

    Prøv vores rødbederelish til hvide bløde oste af brie eller camembert typen, eller sammen med kødpålæg, gerne i en rugbrødssandwich med tyndskåret kalvekød. Og så synes vi selv at relishen er formidabel til frikadeller, hakkebøffer og andre farsretter.

    Ingredienser

    Rødbeder (44 %), æbler, løg, æblemost, æblecidereddike, sennepspulver, salt, sukker, kommen. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 300 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Peberfrugtrelish

    Med spanske peberfrugter

    Denne lækre relish har Meyer lavet på saftige, spanske peberfrugter. Dens sødme, og karakteristiske smag passer glimrende ind i både det kolde og det varme køkken. Anvend peberfrugtrelishen som tilbehør til koldt kød, æggeretter, grillet eller stegt fisk, eller hård ost.

    Anvendelse

    Ingredienser

    Røde og grønne peberfrugter fra Navarra i Spanien syltet med rødvinseddike og hvidløg. Rørsukker, salt og peber. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Rødløgsrelish

    Med hindbæreddike

    Meyers rødløgsrelish med hindbæreddike er med sin karakteristiske sødme allerede populær i mange danske køkkener. Brug den til at justere smagen i mørke saucer, kom den i wokken eller på panden når du sauterer for at få en fyldigere smag.

    Anvendelse

    Denne relish er især dejlig sammen med koldt kød, postejer og i sandwich. Rør den i creme fraiche, græsk yoghurt eller mayonnaise. Og prøv at spise den direkte fra glasset på ristet brød!

    Ingredienser

    Rødløg, rørsukker, hvidvin, hindbæreddike, salt, peber og pektin. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Tomatrelish

    Tomatrelish med timian

    Meyers tomatrelish med timian og rødvinseddike spiller en forfriskende rolle på frokost-, middags- og snackbordet. Du kan spise relishen kold eller varm til et utal af forskellige store og små retter.

    Anvendelse

    Anvend denne relish som tilbehør til koldt kød, æggeretter, grillet eller stegt fisk, eller hård ost. Brug relishen i pastaretter eller til at justere wokretter, saucer og salatdressinger.

    Ingredienser

    Spanske Roma-tomater syltet med timian, rødvinseddike og peber. Rørsukker, salt og peber. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over