arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Flækærtehummus

    Spreads og dip fra Meyers

    Hummus lavet på flækærter, tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, tørrede og findelte karljohansvampe og æblecidereddike. Det giver en mild og frisk smag med fine hasselnødde- og svampetoner.

    Vidste du at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I Meyers version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg og brugt økologiske flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn. Desuden bruger Meyers karljohansvampe, hasselnøddeolie og æblecidereddike.

    Anvendelse

    Meyers flækærtehummus er dejlig på dit brød, som dyppelse til grøntsagsstave, som snack, i sandwich og selvfølgelig i pitabrød.

    Ingredienser

    Flækærter (66%), rapsolie, vand, hasselnøddeolie, solsikkekerner, citronsaft, æblecidereddike, hvidløg, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre, formalede karljohansvampe, sort peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2562 kJ / 621 kcal
    • Fedt 63 g
    • Mættede fedtsyrer 4,2 g
    • Kulhydrat 3,0 g – heraf sukkerarter 1,2 g
    • Kostfibre -
    • Protein 9,2 g
    • Salt 0,86 g

    Indhold: 200 ml

  • Karljohan-mayonnaise

    Spreads og dip fra Meyers

    God mayonnaise rørt med hakkede, blancherede karljohan-svampe, der tilfører umami og milde nøddetoner. Meyers har lettet mayonnaisen med lidt æblecidereddike og skyr.

    Vidste du at karljohan-svampen også kaldes 'spiselig rørhat'? Den findes i massevis i vores skove fra midt på sommeren og hen i september.

    Anvendelse

    Mayo'en kan løfte din sandwich eller hotdog til nye højder, og er virkelig god til en charcuteri-anretning eller på ristet brød.

    Ingredienser

    Mayonnaise (rapsolie, past. æggeblommer, vand, eddike, salt, sukker), skyr (past. skummetmælk, skyr mælkesyrekultur), karljohan-svampe (3%), æblecidereddike, salt, sort peber.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2562 kJ / 621 kcal
    • Fedt 63 g
    • Mættede fedtsyrer 4,2 g
    • Kulhydrat 3,0 g – heraf sukkerarter 1,2 g
    • Kostfibre -
    • Protein 9,2 g
    • Salt 0,86 g

    Indhold: 150 ml

  • Økologisk flødeost med ramsløg

    Spreads og dip fra Meyers

    Meyers cremede flødeost er lavet på økologisk, dansk mælk og krydret med sort peber og ramsløg. Den friske mælk syrnes og drænes i osteklæder, hvor den opnår sin cremede og bløde konsistens.

    Vidste du at ramsløg har vokset vildt i Danmark siden bondestenalderen, men det er først inden for de seneste år, at planten har fået et folkeligt gennembrud med fremvæksten af Det Ny Nordiske Køkken?

    Anvendelse

    Flødeosten er særligt god på brød – for sig selv eller under dit pålæg samt til laks og andre lækkerier. Du kan også bruge den i dressing og i varme retter i stedet for fløde.

    Ingredienser

    Pasteuriseret fløde*, salt, ramsløg*, ramsløg* (7%), sort peber*, hvidløg*, mælkesyrekultur, vegetabilsk osteløbe. * = Økologisk.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 929 kJ / 224 kcal
    • Fedt 19 g
    • Mættede fedtsyrer 13 g
    • Kulhydrat 2,6 g – heraf sukkerarter 2,5 g
    • Kostfibre -
    • Protein 9,5 g
    • Salt 0,2 g

    Indhold: 150 ml

  • Økologisk ramsløgs-mayonnaise

    Spreads og dip fra Meyers

    Øko-mayonnaise rørt gavmildt med ramsløg og balanceret med skyr for friskhedens skyld.

    Vidste du at ramsløg kaldes 'nordens hvidløg' og er en vaskeægte forårsbebuder? I begyndelsen af april begynder de danske skovbunde at vrimle med ramsløg, så du kan hente den lækre krydderurt kvit og frit i naturen. Når du går på ramsløg-rov, skal du blot lade din næse vise vej, for planten lugter kraftigt af hvidløg. Smagen er dog lidt mildere.

    Anvendelse

    Øko-mayonnaise rørt gavmildt med ramsløg og balanceret med skyr for friskhedens skyld.

    Ingredienser

    Mayonnaise* (rapsolie*, past. æggeblommer*, vand, eddike*, salt, sukker*), skyr* (past. skummetmælk*, skyr mælkesyrekultur), ramsløg*, salt, hvidløg*. * = Økologisk.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2337 kJ / 567 kcal
    • Fedt 58 g
    • Mættede fedtsyrer 3,9 g
    • Kulhydrat 1,7 g – heraf sukkearter 1,1 g
    • Kostfibre -
    • Protein 8,6 g
    • Salt 0,76 g

    Indhold: 150 ml

  • Persillepesto

    Spreads og dip fra Meyers

    Meyers nordiske svar på italienernes elskede pesto. Bredbladet persille hakket med solsikkekerner tilsmagt med æblecidereddike. Persillen giver en frisk, grøn urtesmag, som spiller glimrende sammen med syren fra æbleeddiken og nøddenoter fra kernerne.

    Vidste du at den klassiske italienske pesto, som de fleste af os kender og elsker, er lavet af basilikum, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og ost? Meyers pesto er på en måde en slags nordisk hyldest, for vi har skiftet basilikum, pinjekerner og olivenolie ud med persille, solsikkekerner og rapsolie og tilføjet lidt æblecidereddike.

    Anvendelse

    Prøv Meyers persillepesto, som en del af en snackservering, med nye, kogte kartofler, i pastaretter, varme retter, i sandwich, på ristet brød, som dip eller til en omelet.

    Ingredienser

    Rapsolie, 32% persille, solsikkekerner, Grana Padano ost (mælk, salt, osteløbe, lysozym (fra æg)), hvidløg, lys sirup, salt, æblecidereddike, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2086 kJ / 506 kcal
    • Fedt 51 g
    • Mættede fedtsyrer 4,8 g
    • Kulhydrat 5,0 g – heraf sukkerarter 2,7 g
    • Kostfibre -
    • Protein 5,8 g
    • Salt 1,5 g

    Indhold: 150 ml