arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Drueagurker

    Syltet med sennepsfrø og humle

    Claus Meyer har syltet hele drueagurker med æblecider-eddike og krydret dem med lang peber, sennepsfrø og aromatisk Cascade humle. Lang peber er skarp som peber, men har herudover en sødmefuld duft og krydrede toner af enebær. Cascade humlen tilføjer en raffineret bitterhed og binder smukt agurkerne sammen med det danske øl-køkken.

    Anvendelse

    Agurkerne giver friskhed og et livligt modspil til frokostbordets kolde eller lune retter. Prøv dem også i sandwich eller som tilbehør på middagsbordet serveret med en god øl.

    Ingredienser

    Hele drueagurker, æbleeddike 9 %, sukker, salt, sennepsfrø, lang peber og Cascade humle.

    Indhold: 560 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Kirsebærsauce

    Med hibiscus, vanilje og nordisk kirsebærvin

    Meyers kirsebærsauce til julens risalamande

    Meyers Kirsebærsauce er tilsmagt med vanilje og hibiscus, der både fremhæver smagen af kirsebær og lægger noget til. Kirsebærvin giver saucen dybde og understreger bærrernes fine mandelaroma.

    Anvendelse

    Servér kirsebærsaucen til julens risalamande, på is, vafler, pandekager, eller bare hvor du har lyst.

    Hvis du har mod på at lave den selv, kan du her få opskriften på kirsebærsauce.

    Ingredienser

    Kirsebær (82%), sukker, sirup, vand, modificeret majsstivelse, kirsebærvin, hibiscus, kanel, anis, naturlig vaniljeekstrakt.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    I Coops butikker over hele landet

  • Rødbeder

    Syltet med solbær og peberrod

    Rødbeder syltet med solbær, frisk peberrod og æblecider-eddike af Lilleø æbler. Rødbederne er både dyrket og tilvirket på Samsø. Rødbederne er syltet hele, så de kan anvendes i mange andre sammenhænge end den traditionelle skive på smørrebrødet. Rødbederne er desuden krydret med sort peber og stjerneanis.

    Anvendelse

    Som tilbehør til varme kødretter eller som pynt på smørrebrød. Prøv dem i sandwich eller hakket, som ingrediens i hjemmelavet pickles eller remoulade.

    Ingredienser

    Rødbeder, æbleeddike (9 %), sukker, solbærsaft (3 %), peberrod, salt, stjerneanis og peberkorn. Ingen tilsætningsstoffer.

    Indhold: 580 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Rødkål

    Med æbler og allehånde

    Meyers rødkål er dyrket og forarbejdet på Samsø, æblerne og eddiken, som kålen er syltet i, er fra Lilleø. Vi har bl.a. krydret kålen med allehånde, kanel og kommen. Hvis du vil bibringe en fin og syrlig friskhed til traditionel dansk mad som and, flæskesteg og farsretter, så er vores tag på den klassiske rødkål helt vidunderlig.

    Anvendelse

    Prøv også rødkålen som pynt på smørrebrød, i din egen version af Meyers populære flæskestegssandwich, eller som basis for vintersalater.

    Ingredienser

    Rødkål, æbleeddike (9 %), æble, rørsukker, æblesukker, allehånde, sort peber, laurbærblade, kanel, kommen og salt.

    Indhold: 560 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over