arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
Morgen - Hverdagkl. 8 - 12

Morgenmad Kl. 8-11

  • Morgen Meyer

    Økologisk ymer med kompot af sensommeræbler fra Lilleø og granola, blødkogt økologisk æg med havsalt.
    Pålæg fra Nordhavn Charcuteri, ost og hjemmelavet marmelade.
    Friskbagt brød og smør       

    DKK98

  • Morgenbolle

    Med økologisk smør og marmelade, ost eller pålæg fra Nordhavn Charcuteri. Bollen kan udskiftes med rugbrød.

    DKK35

  • Rugbrød og æg

    En skive rugbrød, smør og økologisk blødkogt æg.

    DKK35

Hverdagsbrunch Kl. 8-12

  • Hverdagsbrunch

    Økologisk ymer med kompot af sensommeræbler fra Lilleø og granola.
    Blødkogt økologisk æg med havsalt.
    Pandestegt pølse med honningsennep.                     
    Friskbagt pandekage med kompot af opalblommer og karamelliserede nødder.
    Økologisk gul ost fra Højer.
    Friskbagt brød, pålæg fra Nordhavn Charcuteri, hjemmelavet marmelade og smør    

    DKK148

Morgen - Weekendkl. 8 - 14

Morgenmad Kl. 8-10

  • Morgen Meyer

    Økologisk ymer rørt med kompot af sensommeræbler fra Lilleø og granola, blødkogt økologisk æg med havsalt.

    Pålæg fra Nordhavn Charcuteri, ost og hjemmelavet marmelade

    Friskbagt brød og smør       

    DKK98

  • Morgenbolle

    Med økologisk smør og marmelade, ost eller pålæg fra Nordhavn Charcuteri. Bollen kan udskiftes med rugbrød.

    DKK35

  • Rugbrød og æg

    Økologisk blødkogt æg, en skive rugbrød og smør.

    DKK35

  • Ymer

    Økologisk ymer med kompot af sensommeræbler fra Lilleø og granola

    DKK40

Weekendbrunch - Kl. 9-14

  • Weekendbrunch

    Økologisk ymer med kompot af sensommeræbler fra Lilleø og granola.
    Friskbagt pandekage med kompot af opalblommer og karamelliserede nødder.

    Blødkogt økologisk æg med havsalt.

    Svampe-falafel med korn og flækærter.

    Koldrøget laks fra Nordhavn Charcuteri med glaskål og peberrod.

    Pandestegt pølse med honningsennep.

    Friskbagt brød, økologisk smør, ost, pålæg fra Nordhavn Charcuteri og hjemmelavet marmelade

    DKK148

  • Røræg

    Med purløg og tørsaltet bacon fra Nordhavn Charcuteri.

    DKK38

  • Smørbagt wienerbrød fra Meyers bageri

    Se vores udvalg af økologisk smørbagt wienerbrød i baren.

    DKK25

Frokostkl. 11 - 16

Frokost

  • Suppe

    Cremet supper åp brændt blomkål med hasselnødder og rugknas

    DKK95

  • Færøsk laks

    Koldrøget laks fra Nordhavn Charcuteri.

    Rugbrød med peberrod, lynsyltede æbler og glaskål

    DKK125

  • Vegansk

    Svampe-falafel med korn og flækærter.
    Gul ærtecreme med mandler og røget paprika, brøndkarse og bagte persillerødder

    DKK95

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og torsk med grov remoulade med kapers og estragon. 

    Salat af æbler og flere slags kål og rugbrød

    DKK125

  • Sæsonens salat

    Salat af karrybagte græskar med kantareller, hytteost og valnøddedressing

    DKK100

  • Sandwich af frilandskylling

    Sprødstegt frilandskylling med krydret chutney af opalblommer 

    ”Mayo” med bagte hvidløg, sprød kål og masser af krydderurter 

    DKK100

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing 

    DKK100

  • Stegte kartofler

    Sprøde stegte kartofler med dip
    - tilvalg til flæskestegssandwich

    DKK35

  • Deli-burger

    Stegt bøf af oksekød fra Himmerland i blød sesambolle med tørsaltet bacon og ost fra Højer. Agurkerelish med peberrod, svampecreme, lynsyltet kål og rødløg. Stegte kartofler med havsalt og grøn ”majo”.

    DKK149

  • Fiskefrikadeller - Til de mindste

    Hertil knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade

    DKK75

  • Lasagne - Til de mindste

    Lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK75

Sødt

  • Æbletrifli 200ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK35

  • Æbletrifli 300ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK50

  • Trifli af sæsonens bær 200ml

    Skøn trifli med sæsonens frugt, bær og vanilje.

    DKK35

  • Trifli af sæsonens frugt og bær - 300ml

    Skøn trifli med sæsonens frugt, bær og vanilje.

    DKK45

  • Cheesecake i bæger - 200ml

    Fløjlsblød cheesecake med sprød bund og toppet hindbærgele.

    DKK35

  • Hvid Chokolademousse

    Barry Heritage Zephyr 34%, med bløde noter af vanilje, karamel og mælk

    DKK50

  • Karamelliseret Chokolademousse

    Barry Lactee Caramel 31% og Barry Mexique 66%, med noter af flødekaramel og haselnødder

    DKK50

  • Mælkechokolademousse

    Barry Purity Alunga 41%, ekstra fermenteret med noter af karamel, vanilje og røg

    DKK50

  • Mørk Chokolademousse

    Berry Origin Maxique 66%, med noter af frugt, gingerbread og hasselnødder

    DKK50

Aftenkl. 17 - 21

Aften - Kl. 17-21

  • Suppe

    Cremet supper åp brændt blomkål med hasselnødder og rugknas

    DKK95

  • Færøsk laks

    Koldrøget laks fra Nordhavn Charcuteri.

    Rugbrød med peberrod, lynsyltede æbler og glaskål

    DKK125

  • Vegansk

    Svampe-falafel med korn og flækærter.
    Gul ærtecreme med mandler og røget paprika, brøndkarse og bagte persillerødder

    DKK95

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og torsk med grov remoulade med kapers og estragon. 

    Salat af æbler og flere slags kål og rugbrød

    DKK125

  • Sæsonens salat

    Salat af karrybagte græskar med kantareller, hytteost og valnøddedressing

    DKK100

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing 

    DKK100

  • Stegte kartofler

    Sprøde stegte kartofler med dip
    - tilvalg til flæskestegssandwich

    DKK35

  • Deli-burger

    Stegt bøf af oksekød fra Himmerland i blød sesambolle med tørsaltet bacon og ost fra Højer. Agurkerelish med peberrod, svampecreme, lynsyltet kål og rødløg. Stegte kartofler med havsalt og grøn ”majo”.

    DKK149

  • Fiskefrikadeller - Til de mindste

    Hertil knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade

    DKK75

  • Lasagne - Til de mindste

    Lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK75

Onsdagsflæsk - Kl. 17-21

  • Onsdagsflæsk

    Stegt flæsk med persillesovs.

    Syltede rødbeder, nye kartofler og råkost af blomkål og dild

Sødt - Kl. 17-21

  • Rødgrød

    med fløde, estragon og nøddeknas

    DKK65

  • Trifli af sæsonens bær 200ml

    Skøn trifli med sæsonens frugt, bær og vanilje.

    DKK35

  • Trifli af sæsonens frugt og bær - 300ml

    Skøn trifli med sæsonens frugt, bær og vanilje.

    DKK45

  • Cheesecake i bæger - 200ml

    Fløjlsblød cheesecake med sprød bund og toppet hindbærgele.

    DKK35

  • Hvid Chokolademousse

    Barry Heritage Zephyr 34%, med bløde noter af vanilje, karamel og mælk

    DKK50

  • Karamelliseret Chokolademousse

    Barry Lactee Caramel 31% og Barry Mexique 66%, med noter af flødekaramel og haselnødder

    DKK50

  • Mælkechokolademousse

    Barry Purity Alunga 41%, ekstra fermenteret med noter af karamel, vanilje og røg

    DKK50

  • Mørk Chokolademousse

    Berry Origin Maxique 66%, med noter af frugt, gingerbread og hasselnødder

    DKK50

  • Æbletrifli 200ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK35

  • Æbletrifli 300ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK50