arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
Morgenmadkl. 8 - 11

Morgenmad – hverdage

  • Morgenmad fra Meyers Deli

    Morgen Meyer

    Bolle, rugbrød, ost, blødkogt økologisk æg med havsalt, pølse, smør, marmelade og skyr med rabarberkompot og granola.

    DKK95

  • Morgenbolle

    Med smør og marmelade, ost eller pølse. Bollen kan udskiftes med rugbrød.

    DKK30

  • Skyr

    Skyr med rarbarberkompot og granola.

    DKK40

  • Rugbrød og æg

    En skive rugbrød, smør og et blødkogt æg.

    DKK35

Frokostkl. 11 - 17

Frokost

  • Færøsk laks rimmet med røgsalt og dild

    Færøsk laks

    Færøsk laks rimmet med røgsalt og dild. Grillet spidskål, radiser, rygeostecreme og maltkiks.

    DKK95

  • Meyers flæskestegssandwich

    Flæskestegssandwich med Meyers rødkål

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, æbler, Meyers rødkål og sennepsdressing.

    DKK100

  • Meyers flæskestegssandwich

    Flæskestegssandwich med spidskålssalat

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, æbler, spidskålssalat og sennepsdressing.

    DKK100

  • Meyers fiskefrikadelle

    Meyers fiskefrikadelle lavet på laks og torsk. Grov remoulade med kapers og grønne urter. Økologisk smør og rugbrød fra bageriet.

    DKK95

  • Sæsonens salat med flere slags gulerødder, mandarin, byg og ramsløg

    Sæsonens salat

    Sæsonens salat, flere slags gulerødder, mandarin, byg, ramsløg og sorte oliven.

    DKK85

  • Ølandshvedebolle med oksespidsbryst

    Sandwich med varmrøget okse

    Lun Ølandshvedebolle, langtidstilberedt oksespidsbryst, syltet spidskål, agurk-peberrodsrelish og grøn mayo samt sprøde salater og kørvel.

    DKK100

  • Stenbidderrogn på salat af pureret kartofler, milde løg og grønne urter

    Stenbiderrogn & kartofler

    Stenbiderrogn, salat af purerede kartofler, sprøde skaller med fed fløde, milde løg og masser af grønne urter.

    DKK115

Til de mindste

  • Lasagne

    Lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK65

  • Meyers fiskefrikadelle

    Med knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade.

    DKK65

Aftenkl. 17 - 20

Til at begynde med

  • Færøsk laks rimmet med røgsalt og dild

    Færøsk laks, som forret

    Færøsk laks rimmet med røgsalt og dild. Grillet spidskål, radiser, rygeostecreme og maltkiks.

    DKK75

  • Stenbidderrogn på salat af pureret kartofler, milde løg og grønne urter

    Stenbiderrogn & kartofler, som forret

    Stenbiderrogn, salat af purerede kartofler, sprøde skaller med fed fløde, milde løg og masser af grønne urter.

    DKK85

Kolde retter

  • Færøsk laks rimmet med røgsalt og dild

    Færøsk laks

    Færøsk laks rimmet med røgsalt og dild. Grillet spidskål, radiser, rygeostecreme og maltkiks.

    DKK95

  • Stenbidderrogn på salat af pureret kartofler, milde løg og grønne urter

    Stenbiderrogn & kartofler

    Stenbiderrogn, salat af purerede kartofler, sprøde skaller med fed fløde, milde løg og masser af grønne urter.

    DKK115

Varme retter

  • Meyers flæskestegssandwich

    Flæskestegssandwich med stegte kartofler

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, æbler og sennepsdressing samt stegte kartofler.

    DKK135

  • Oksespidsbryst med grillet spidskål, skysauce og smørristede kartofler

    Letrøget oksespidsbryst

    Letrøget oksespidsbryst fra Himmerland, langtidstilberedt med hyldeblomst og hvedeøl. Syltet og grillet spidskål, skysauce og smørristede kartofler. Sprøde grønne blade, ramsløg og masser af kørvel. Agurk-peberrodsrelish og grøn mayo.

    DKK155

Ugens ret – mandag til fredag

  • Ugens ret

    Uge 14 (30. marts-3. april)
    Lår af Gråstenkylling braiseret med citron, løvstikke og lys øl. Råkost af spidskål og ny spinat. Kartoffelkompot rørt med økologisk friskost og skysauce.


     

    Uge 15 (6.-10. april)
    Svinekæber i lys braisering med hyldeblomst, dild og pilsner. Grillede grønne asparges med mild gedeost og mosede bagte kartofler.


     

    Uge 16 (13.-17. april)
    Stegt flæsk med persillesovs, bagte rødbeder med hyldeblomst og nye kartofler.

    DKK135

Til de mindste

  • Lasagne

    Lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK65

  • Meyers fiskefrikadelle

    Med knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade.

    DKK65

Ost & sødt

  • Rarbarber-crumble

    Rarbarber-crumble med vaniljefløde og mynte.

    DKK55

  • Tre gode oste

    Tre gode oste med kvædebrød og ristet rugbrød.

    DKK55

Weekendbrunchkl. 8 - 14

Morgenmad

  • Morgenmad fra Meyers Deli

    Morgen Meyer fra kl. 8-10

    Bolle, rugbrød, ost, blødkogt økologisk æg med havsalt, pølse, smør, marmelade og skyr med rababerkompot og granola.

    DKK95

  • Morgenbolle fra kl. 8-14

    Med smør og marmelade, ost eller pølse.

    DKK30

  • Skyr

    Skyr med rarbarberkompot og granola.

    DKK40

  • Rugbrød og æg

    En skive rugbrød, smør og et blødkogt æg.

    DKK35

Brunch – fra kl. 10-14

  • Brunch fra Meyers Deli

    Weekendbrunch

    Økologisk skyr rørt med polynesisk vanilje, hertil rarbarberkompot og granola. Råkost af spidskål, spinat, nye radiser og Ølandschips. Charcuteri fra Nordhavn. Æggemuffins med ramsløg, ny spinat og kørvel. Pandestegt løvstikkepølse med honningsennep. Friskbagt brød og wienerbrød fra Meyers Bageri. Økologisk smør, oste og syltetøj fra Nordhavn.

    DKK145