arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
Brød og bollerHele dagen

Boller

  • Ølandshvedebolle

    70% hvedemel, 30% stenformalet fuldkorns-ølandshvedemel, surdej, salt og gær, 100 g, økologisk

    DKK13

  • Purpurhvedebolle

    75% hvedemel, 20% fuldkorns-purpurhvede, 5% spirrede purpurkerner, tranebær, valnødder, hvedesurdej, tranebærsaft, salt, blåbirkes og gær, 100 g, økologisk

    DKK13

  • Purpurkernebolle

    75% hvedemel, 25% fuldkorns-purpurkernemel/knuste kerner, græskarkerner hvedeflager, surdej, salt, malt og gær, 100 g, økologisk

    DKK13

Brød

  • Ølandshvedebrød

    Ølandshvedebrød

    Bagt med 30% stenformalet fuldkorns-ølandshvedemel og vores mest populære brød i bagerierne.

    DKK42

  • Purpurhvedebrød

    Fuldkornsbrød med purpurhvede-kerner, valnødder og tørrede tranebær. Purpurhveden indeholder naturlige farvestoffer, som også findes i rødkål og brombær, og giver brødet blårøde farvenuancer.

    DKK52

  • Øl og kernerbrød

    Et mere sødligt brød med chiafrø, spirrede grønne linser, solsikkekerner og en mørk øl inden i. Brødet er vendt i sesam.

    DKK42

  • Meyers hvedebrød

    Et mere neutralt brød lavet på kun fire ingredienser; hvedemel, hvedesurdej, gær og salt.

    DKK35

  • Grantoftegaardbrød

    Brødet har navn efter Grantoftegaard, hvor vi køber en del af kornet til vores økologiske hvedemel. Det er et lidt mere avanceret brød, fordi det hæver udelukkende på surdej og uden tilsætning af bagegær.

    DKK62

  • Grantoftegaardbaguette

    Baguette lavet på vores særlige grantoftegaardopskrift, som hæver udelukkende på surdej og uden tilsætning af bagegær.

    DKK27

Sødt bagværkHele dagen

Sødt bagværk

  • Kanelsnurre

    Kanelsnurre

    Norsk specialitet, en hvedebolle med smør og kardemomme. Snoningen giver en helt speciel sprød og saftig bolle hvor remoncen karamelliserer let.

    DKK22

  • Croissant

    Fransk traditionsbagværk, en ægte smørbagt croissant med en smule surdej.

    DKK20

  • Tebirkes

    Wienerbrød med smag af marcipan fra remoncen og blå birkes på toppen.

    DKK20

  • Blåbærsnurre

    En variant af vores klassiske kanelsnurre her med blåbærremomce. 

    DKK22

  • Frøsnapper

    Snoet wienerbrød med blå birkes og sesam.

    DKK20

  • Pain au chocolat

    Smørbagt croissant med mørk chokolade inden i.

    DKK22

  • Kanelsnegl

    Traditionel dansk klassiker. Wienerbrød, kanel, remonce og mørk chokolade.

    DKK22

  • Spandauer

    Klassiker med gammeldags kagecreme lavet på mælk og ægte vanilje.

    DKK20

Kager

  • Hindbærsnitter fra Meyers konditori

    Hindbærsnitte

    Den klassiske snitte på vores helt egen måde.

    DKK25

  • Romkugle med chokolade

    Klassiker - med et twist. Kakao-trøffel med mørk rom som er rullet i mørk chokolade.

    DKK23

  • Romkugle med nødder

    Klassiker - med et twist. Kakao-trøffel med mørk rom som er rullet i mørk chokolade, ristede hasselnødder og mandler.

    DKK23

  • Mørk brownie

    Brownie med mørk chokolade og stykker af valnød.

    DKK25

  • Brownie med saltkaramel

    Smørbagt brownie med mælkechokolade og saltkaramel toppet med sukkerristede valnødder.

    DKK25

  • Kokosmakron

    Saftig kokosmakron med mørk chokolade.

    DKK25

  • Triple chocolate cookie

    Cookie med chokolade, chokolade og atter chokolade.

    DKK20

  • Chokolademuffin

    Muffin med intens smag af chokolade. Pyntet med chokoladeganache og ristede pistacienødder.

    DKK25

  • Gulerodsmuffin

    Muffin med gulerødder og valnødder toppet med flødeostecreme.

    DKK25