arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Enigma Kantina

Hvis du lægger din vej forbi det gamle postkontor, på hjørnet af Øster Allé og Blegdamsvej, finder du Enigma – et moderne torv med aktiviteter og oplevelser, designbutik og postkontor – og spisestedet, Enigma Kantina, der drives af Meyers. Her kan du få mad, der kan deles og som lægger op til hyggeligt samvær og samtaler over langbordene.

Frokostmenuen byder på klassikere som croque madame og monsieur, og moderne fortolkninger som deres bud på pitabrødet og sandwichen: Nordisk fladbrød med friteret torsk og tartarsauce og et landgangsbrød du selv skal bygge og dele med en ven.

Aftenmenuen bærer også præg af samværet og samtalen under middagen, og giver følelsen af det uformelle folkekøkken. Du henter selv din simreret i baren arrangeret i en lille gryde med et udvalg af rustikt tilbehør i små skåle, sådu selv kan dosere og præge måltidet efter egen smag. Kantina byder på aftensmadmandag til torsdag fra kl. 17-21.

Hver lørdag og søndag byder Kantina på brunch i tidsrummet 10-15, som er lavet af gode, smagfulde råvarer og brød bagt af nordiske kornsorter og surdej.

Kontakt

Enigma Kantina
Enigma Museum
Øster Allé 1
2100 København Ø

Telefon
(+45) 33 41 09 20

E-mail
kantina@enigma.dk

Book bord
kantina@enigma.dk

www.enigma.dk