arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Café og restaurant Ofelia

Meyers Contract Catering driver Ofelia og du kan opleve regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed.

Snup en hurtig kop kaffe i sol og havsaltduft på den store terrasse, nyd Ofelias nyfortolkninger af det danske smørrebrød til en frokost med gode venner eller forretningsforbindelser eller begynd teaterbesøget med en madoplevelse, der sætter gang i alle sanser.

Vores køkken bygger på glæden over den skatkiste af råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af og på den mangfoldighed af smagsoplevelser, som hver ny sæson byder på. Vi vælger råvarer, der har en særlig velsmag, er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd og vores mad har mindst 30% økologi.

Køkkenchef Matthias Perk komponerer enkle smukke retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

Smørrebrød med et moderne twist
Vi har nyfortolket det danske smørrebrød og serverer pålægget smukt anrettet i glas med låg og garniture. Det friskbagte økologiske rugbrød kommer i en kurv ved siden af og du samler selv dit smørrebrød – lige som du kan lide det.

Både smagen og udseendet er moderne – men med glæden over de klassiske frokostsmage i behold.

Café og cocktailbar
I havneindløbet bruser de blå havnerundfartsbåde frem og tilbage og der er udsigt til både Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet.  Nyd udsigten inde fra den smukke højloftede foyer eller tag en pause i solen på den store træterrasse og fornøj ganen med fairtraide kaffe, økologisk the, et glas iskoldt æble/havtornsaft eller en kanelsnurre. 

Det er svært at forestille sig et bedre sted at tilbringe en lys nordisk sommeraften end på terrassen, hvor du sidder midt mellem hav, himmel og storby. Nyd solnedgangen med gode venner i vores cocktailbar, hvor vi i sommerperioden serverer hjemmekomponerede cocktails,  kolde fadøl, iskaffe og smoothies.

Fra 1. juni til og med august har vi åbent hver dag, når vejret giver os lov – og lukker først kl. 00:00. 

Kontakt

Ofelia
Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
1252 København K

Telefon
(+45) 33 69 39 31

Website

Ofelia Café og Restaurant drives af Meyers Contract Catering – læs mere her