arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Gastronomisk teambuilding

Efter en hyggelig velkomst kommer I i action i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der til sidst bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger. 

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. 

Se eksempler på formater til inspiration herunder – og kontakt os på 35 36 38 37 for en skræddersyet oplevelse.


Teambuilding-formater:

Sammen koger vi bedre
Vores klassiske teambuildingformat. I tilbereder en middag med gode økologiske råvarer på et højt gastronomisk niveau og får en stor madoplevelse, der styrker samspillet og holdånden. 4-5 timer 

Vi har snydt lidt
Vi gør forarbejdet, så I kan opleve de sidste stadier i at tilberede et fantastisk økologisk måltid. Velegnet til kundearrangementer eller samvær med kolleger. 3 timer 

Maddysten
Her er formen for den konkurrencelystne team. I dyster om at tilberede de mest velsmagende og flotte versioner af aftenens retter under de to parametre "tilsmagning" og "anretning". Køkkenchefen er smagsdommer, og det bedste hold kåres med en præmieoverrækkelse. 4-5 timer

De gode afleveringer
I tilbereder en økologisk middag sammen, men undervejs bytter vi rundt på jer flere gange, så jeres evne til at spille sammen bliver udfordret. Velegnet til at styrke teamsamarbejde. 5-6 timer

 

  • Kursister i Meyers Madhus

Eksempel på 'Sammen koger vi bedre':

16.00-16.30
Velkomst med Meyers bobler og snacks. Kokken fortæller om programmet, og I deles i grupper. 

16.30-18.00
I forbereder en sæsonnær fireretters middag hjulpet på vej af demonstrationer fra kokken. I kommer til at arbejde med gode økologiske råvarer som hele fisk, gode kødudskæringer og nyhøstede danske grøntsager. I lærer professionelle tilberedningsteknikker, der får maden til at smage fantastisk. Vores værter sørger for, at I har vin i glasset, og opvaskeren for, at I kan koncentrere jer om det sjove. 

18.00-20.00
Så er det tid til at fuldende middagen med alle de finesser, der hører til en sublim restaurantoplevelse: Vi laver smukke tallerkenanretninger, og I oplever, hvordan samspillet mellem konsistenser, grundsmage, aromaer og udseende løfter madoplevelsen op i de højere luftlag.

I nyder herefter resultatet med gode vine til, og slutter af med kaffe.

Menu for marts og april

-Dampede blåmuslinger med mynte, radiser, urteolie og rugbrødscroutoner

-Stegte og sprøde skorzonerrødder med pure af bagte løg, syltede rødløg og peberrod

-Stegt kylling med æble-glace, bagte porrer og knoldselleri

-Ingefær-ymerfromage med kaffeis, sprøde havreflager og balsamisk æbleeddike 

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Få den madoplevelse, I drømmer om
Vi foreslår altid en menu med sæsonens bedste økologiske råvarer. Men hvis I ønsker en kulinarisk udflugt til Italien eller Frankrig; hvis I vil lære at stege den perfekte bøf og nyde den med ekstra gode vine; eller vil introduceres til f.eks. molekylær gastronomi, bagning, grill eller pølsemageri, så kan det sagtens lade sig gøre. Vi kan også skrue helt op for gassen med en menu baseret på de mest eksklusive råvarer.

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N