arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Kontakt

Projektchef og seniorrådgiver Marie Egede på email og tlf. (+45) 61 71 66 67.

Meyers Madhus yder gastronomisk, konceptuel og strategisk rådgivning for små og store virksomheder i fødevare-, hotel-, catering- og restaurantsektoren og hjælper institutioner og virksomheder med at skabe en markant og bæredygtig madprofil.

I et gastronomisk, konceptuelt eller strategisk rådgivningsforløb kan fokus være på udvikling af en ny gastronomisk profil, udarbejdning af et konkret madkoncept ned i detaljen, faglig opkvalificering, optimering af drift eller en kombination af disse.

Forløbet tilrettelægges sammen med den enkelte kunde og bygges typisk op om kokkefaglig sparring, workshops og rådgivning af ledelsen. Dette sker ud fra en indledende afdækning af udfordringer, mål og muligheder, hvor vi typisk vil besøge organisationen, tale med kommende nøglepersoner og se på faciliteterne.

Kontakt Meyers Madhus