arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Kontakt

Gastronomisk manager Bo Frederiksen på email og tlf. (+45) 25 10 27 66.

Vi tilbyder koncentrerede, gastronomisk faglige workshops for madfaglige medarbejdere i f.eks. kantiner, restauranter, bagerier, skoler, institutioner, frivillige organisationer mm. Det kan enten foregå i vores velindrettede undervisningskøkkener på Nørrebro eller i jeres daglige rammer.

Indholdet i et gastronomisk opkvalificeringsforløb skræddersyer vi efter ønsker og niveau. Det kunne f.eks. være et basisforløb med fokus på grundprincipperne for velsmag eller vi kan arbejde med et tema som Det Ny Nordiske Køkken eller "mad til mange". Det er ligeledes muligt at anlægge et specifikt gastronomisk fokus, som fx bagning efter de principper, der bruges i Meyers.

Uanset tema, sørger vi for, at deltagerne går fra vores workshops med fornyet inspiration, et løftet fagligt niveau og en sæt værktøjer, der kan omsættes direkte i dagligdagen.