arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Gæstemenu 1. aug. - 15. okt.

Relaterede produkter

  • Dessert - Tæt chokoladekage

    Tæt chokoladekage med karamel, vaniljesyltede blommer med kardemomme og hvid chokolade Allergener: Gluten, æg, mælk

    DKK50

  • Hjemmelavede snacknødder, stort glas

    Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

    Prisen er for et glas med 250 gr. Passer cirka til ti personer

    DKK75

  • Danske oste

    Økologisk høost 

    Økologisk Høost er en fast ost og har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder vinteren igennem. 200 gr.

     

    Økologisk Arla Unika Rød Løber

    Rød Løber håndlaves af økologisk mælk fra gårdene omkring Gjesing Mejeri, hvor køerne spiser græs med indhold af rødkløver. Ostemesteren tilfører osten rødkitkultur, som fremmer de naturlige staldnoter. Resultatet er en ost med en silkeblød, løbende midte, en fast overflade og en kontrastfyldt smag og duft, der udfordrer dine sanser. 150 gr.

     

    Hjemmelavet kompot og økologisk brød fra Meyers Bageri

    Passer til cirka fem kuverter

    DKK250

  • Ølandshvedebrød

    Økologisk Ølandshvedebrød fra Meyers Bageri
    Skal lunes efter vores anvisninger
    Prisen er pr. brød

    DKK30

  • Sødt til kaffen

    3 Små kager fra Meyers Konditori
    Prisen er pr. kuvert

    DKK35

  • Natmad - Kartoffel-porresuppe

    Kartoffel-porresuppe med cremet yoghurt, friske urter og ølandshvedebrød

    Passer til cirka fem kuverter

    DKK325

  • Natmad - Byg-selv hotdogs

    Byg-selv hotdogs i hjemmelavede pølsebrød med kardemomme, grillede kålpølser, grøv sennep, æbleketchup,, agurkesalat, urtesalat og hjemmelavede ristede løg

    Passer til fem personer

    DKK475

  • Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne

    Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip
    Anbefales til børn under 12 år
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK85

  • Mad til børnene - Fiskefrikadeller

    Mad til børnene - Fiskefrikadeller med remoulade, små ristede kartofler, citron og knasende grøntsager med yoghurtdip
    Anbefales til børn under 12 år.
    Skal opvarmes efter vores anvisninger. 

    DKK85

Du har inviteret venner og familie til en festlig komsammen, bordkortene er skrevet og pynten er på plads – men hvad skal I spise på den store dag? For selv den mest erfarne værtinde kan det give sved på panden, når der skal kokkereres til mange mennesker, for en ting er at lave aftensmad til fire, noget helt andet er at stable en tre-retters menu på benene til det store gæstebud.

Men vi kommer ikke uden om, at til en særlig anledning spiller maden en central rolle, når der skal hygges omkring bordet, og du vil sikkert gerne servere noget udover det sædvanlige. Samtidig vil du gerne tage dig kærligt af dine venner på dagen, og ikke bruge hele aftenen i mados gemt væk bag potter og pander i køkkenet. De to ting kan være svære at forene, og derfor giver vi dig vores bedste tips til, hvordan du i ro og mag kan sammensætte den perfekte gæstemenu, der giver dine gæster noget at snakke om længe efter, at festen er forbi.  Her får du de bedste råd til den perfekte gæstemenu.

 

Sådan sammensætter du den perfekte 3-retters middag

Det kan være tidskrævende og udfordrende at sammensætte den perfekte 2- eller 3 retter menu, da det kræver en vis synergi mellem forret, hovedret og dessert – både i smag, udtryk og anretning. Når du sammensætter en menu, kan du tænke i temaer som fx en fødevare, der kører igen i alle retterne, eller et verdenskøkken, du tager udgangspunkt i. Brug fx rabarber i både forret, hovedret og dessert eller gå all-in på det nordiske, italienske eller franske køkken igennem alle tre retter.

 

Det kan være svært at beregne, hvor meget mad hver person kan spise. Det er altid et godt udgangspunkt at servere en forret, som tilfredsstiller gæsternes lille sult. Men lad forretten være simpel og ikke for mættende, så gæsterne har appetit på mere. Til gengæld skal hovedretten byde på et mættende måltid, hvor dine gæster føler sig tilfredsstillet, og ikke går sultne fra bordet. Gør brug af sæsonens råvarer i dit tilbehør og sørg for at tilberede dit kød korrekt. Efter den tunge hovedret gælder det om at vende tilbage til den enkle og lette vej. En frisk og sød dessert komplimenterer hovedretten utrolig godt, og dine gæster vil sidde tilbage med en fuldendt madoplevelse, hvor alle deres smagssanser er kommet i spil.

 

Anretning

Anretning af mad betyder mere, end man tror. Hold det simpelt på tallerkenerne og server tilbehør som kartofler, brød og saucer i skåle og fade på bordet. På den måde kan dine gæster også selv bestemme, hvor meget tilbehør, de har plads til.

 

Når du anretter maden, er friske krydderurter dit go-to for at få retterne til at syne af meget mere. Det gælder både forret, hovedret og dessert. Krydderurterne er både smukke at se på, men de smagfulde urter gør også underværker i maden.

 

Præsentation af maden

Når gæsterne har sat sig til bords, bør du altid præsentere alle retterne, så dine gæster ved, hvad der venter dem. Forventningens glæde har stor betydning for, hvordan vi oplever mad og måltider, og når det præsenteres på en indbydende måde, skabes appetitten hos dine gæster, og maden kan tilmed blive et samtaleemne omkring bordet.

 

Vores gæstemenu

Hvis ikke du orker at stå i køkkenet dagene op til den store dag, kan du med fordel lade os tage tjansen og bestille vores Gæstemenu, som består af en skøn 2-retters menu med dessert som tilvalg. Menuen er lavet af de bedste råvarer og sammensat af vores dygtige kokke.

 

Med vores gæstemenu kan du bestille nem mad til mange gæster fra 10 personer. Menuen skal bestilles senest 5 hverdage før, og kan leveres i København og resten af Sjælland. Du får leveret nem gæstemad, som du blot selv skal opvarme og anrette på tallerkener. Du kan også tilkøbe natmad til dine gæster og tage hensyn til de små ved festen med vores hjemmelavede livretter, som vi anbefaler til børn under 12 år.