arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

18. jan. - 11. apr.

  • Friskbagt surdejsbrød med creme på friskost, tørrede løg og dild Skal opvarmes. Allergener: Gluten, mælk

    Jordskokker med sesamvinaigrette og brøndkarse Allergener: sesam, sennep, mælk

    Torsk med brændte urter, små porre med saltsyltet citron, dild og vilde ris Allergener: Fisk, mælk

    Langtidstilberedt dansk okse med ”teriyaki” kogt med tørrede blåbær og ristet tang Skal opvarmes. Allergener: Selleri, soja

    Helstegt blomkål med syltede hyben, estragon og brunet smør Skal opvarmes. Allergener: Mælk

    Romaine salat med dressing på graneddike og gravet æggeblomme og croutons p åølandshvedebrød Allergener: Æg, gluten

Bestil

Minimum 10 kuverter

DKK175pr. kuvert