arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

26. jul. - 11. okt.

Forret

  • Strandkrabbebisque med fyld af krabbe vendt med brøndkarsecreme, drys af sprøde danske æbler, ristede mandler og brunet smør Skal opvarmes. Allergener: Skaldyr, mælk, nødder, selleri

Hovedret

  • Rosastegt dansk okse med kompot af danske kartofler med bagt sommergræskar og løvstikke, råsyltet fennikel og kalveglace med solbærgastrik Skal opvarmes. Allergener: Mælk, selleri

Bestil

Minimum 10 kuverter

DKK245pr. kuvert

Praktiske information
Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Vores mad er anrettet på fade og i skåle, som er til venligt udlån og som skal tilbageleveres rengjort efter endt festivitas.

Menuen er pakket så du selv kan tallerkenanrette.
Vi hjælper selvfølgelig også gerne med kokke, drikkevarer og andre ting, når I skal have mad fra os.

Vegetar?
Har du en vegetar i dit selskab, kan vi tage hensyn til dette og servere et vegetarisk alternativ. Skriv det venligst i kommentarfeltet, når du bestiller.

Relaterede produkter

  • Dessert - Cremet mousse

    Cremet mousse på Jivarachokolade fra Valrhona med mørkt chokoladeknas og kryddermarinerede sommerbær Allergener: æg, mælk, gluten

    DKK50