arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

27. aug. - 27. aug.

  • Braiseret Løgismosekylling med rosmarin

    Grønne bønner og sprøde salater vendt i mild citron-peberdressing og masser af krydderurter

    Små kartofler i løvstikkepesto med koldpresset rapsolie og ristede kerner

    Salat af marinerede danske rødbeder, solbær, dansk brøndkarse og økologisk friskost

    Svampemayo med ristede sensommersvampe og æblecidereddike

    Koldhævede økologiske ølandshvedeboller

    Maden er pakket til fem personer

Bestil

DKK750per pakke til 5 personer

Relaterede produkter

  • 5 Brownies fra Meyers Bageri

    Brownies af Valrhona chokolade med valnødder fra Meyers Bageri til 5 personer

    DKK95

  • 6 fl. Meyers hvidvin

    Riesling Mosel
    Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. MVinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteres ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

    DKK550

  • 6 fl. Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

    DKK550

  • 6 fl. Meyers æblemost

    Meyers æblemost fremstilles ved koldpresning og filtreres ikke. Metoden giver et mindre udbytte, til gengæld bevares æblernes aroma, friskhed, vitaminer og mineraler bedst muligt. Æblerne stammer fra plantager på Lilleø og naboøen Askø. Af hensyn til holdbarheden pasteuriseres mosten skånsomt før aftapning. Indhold: Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. 1,5 kg æbler giver ca. 1 liter most. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker. 1 liter.

    DKK145