arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Den ekstraordinære vinmenu

    Champagne Brut Prestige, Serge Mathieu

    Isabelle og Michel Mathieu-Jacob driver denne lille vingård i det sydlige Champagne med stor omhu og respekt for miljøet. Blandingen udgøres af 2/3 Pinot Noir og 1/3 Chardonnay, og vinen lagrer 36 måneder inden salg. Resultatet er en vin med et væld af smagsnoter som hasselnødder, nougat, svampe, citrus, æbler og nybagt brioche. En fyldig og rig Champagne, der stråler af godt håndværk og sunde druer. Server ved 8-9 grader

     

    Riesling ”Elements”, Dom. Bott-Geyl, Alsace, 2014

    Domaine Bott-Geyl i Beblenheim er en af regionens bedste eksponenter for den biodynamiske tilgang til druedyrkning, og Jean-Christophe Bott’s vine er fulde af karakter og personlighed. Riesling ”Elements” er en tør, fyldig Riesling vin med rige toner af fersken, abrikos, vanilje og citrus og den fremstår med beundringsværdig renhed og mundrensende syre i afslutningen samt let krydrede nuancer typisk for vinene fra dette domaine. Server ved 7-8 grader

     

    Bodegas Montecastro, Ribera del Duero, 2012

    Peter Sissecks højre hånd gennem mange år på Dominio de Pingus, Carlos de la Fuente købte denne højt beliggende vingård for 5 år siden er er i fuld gang med at revitalisere navnet Montecastro. De gamle Tempranillo vinstokke giver en imponerende intens vin med dyb, mørk farve og smag af mørke kirsebær, brombær og blåbær samt sorte oliven, lakridsrod og kakao. 18 måneders lagring på franske fade tilføjer diskrete krydrede indslag. Server ved 18 grader

     

    LBV Port, Porto Coroa, Casa Pocas, 2010, 1/2 fl

    En portvin indenfor Ruby typen med ca 5 års fadlagring inden aftapning og en af de bedste ledsagere til chokoladedesserter. Smagen er præget af mørke bær som solbær og kirsebær i følgeskab med vanilje, sød lakrids og lidt kanel. Server ved 12 grader

     

    Vinmenuen indeholder 1 flaske af hver og passer op til 4 personer.

    DKK725

  • Den gode vinmenu

    Cava Brut Castellroig

    Klassisk tør Cava fra en af de mindre, familieejede producenter med stor fokus på kvalitet og smagsintensitet. Alle de tre traditionelle Cava druer indgår i blandingen, og vinen lagrer hele 18 måneder på flaske før, den sælges, hvilket er dobbelt så meget som lovkravet på 9 måneder. Det gør Castellroigs Cava til et af markedets bedste eksempler på typen, og man kan forvente en dejlig duft af gule æbler, creme fraiche og toast samt en flot mousse i både glas og smag med smagstoner af røde æbler, grøn melon, lime og nybagt brød samt en tør, frisk afslutning. Server ved 7 grader.

     

    Riesling Trocken Berg und Tal, Wittmann, 2015

    Tør og saftspændt riesling lavet på økologisk dyrkede druer fra en af Tysklands ældste vinfamilier, familien Wittmann. Phillipp Wittmann er i dag ved roret i den lille by Westhofen i Rheinhessen, hvor familien har lavet vin i knap et halvt årtusinde og deres vine er på bedste vis eksponenter for de moderne tyske riesling vine. Liflig duft af mandarin, gule ferskner, citron og akaciehonning. Forfriskende syre i smagen balancerer den rige frugt, man kunne fristes til at kalde det en tørstslukker for voksne. Server ved 7 grader

     

    Cotes du Rhone ”á la rêverie”, Chateau Montfrin, 2014

    Rund og smagsrig vin lavet på 80% Grenache, 15% Syrah og 5% Carignan. Alle vinene fra Chateau Montfrin laves på økologisk dyrkede druer, og smagsprofilen på deres vine er altid hjertevarm, blød og venlig uden skarpe kanter. Vinen dufter indsmigrende af blommer og jordbær samt lidt sydfranske vejsideurter som rosmarin og timian. Smagen er mellemfyldig med røde kirsebær og æbler samt blommekompot og lidt lakrids og krydderi i eftersmagen. Server ved 16 grader

     

    Vinmenuen indeholder 1 flaske af hver og passer op til 4 personer.

    DKK330

  • Kransekagepakke

    Kransekagepakke med 2 nougatstænger og 2 kransekagestænger fra Meyers Konditori

    DKK100

  • Meyers Nytårsmenu til børn

    Meyers lasagne med kødsauce på dansk okse, tomat, timian, oregano og mild mozzarellaost

    Chokolademousse af "Guanaja" med karamel og havreknas

    Skal opvarmes og anrettes efter vores anvisninger

    DKK105

  • Nytår - Vegansk menu

    Forret

    Cremet rodfrugtsuppe med vaniljesyltede Lilleøæbler, salturt og boghvedeknas

    Hovedret

    Confiteret knoldselleri, ristede karljohansvampe, kartoffelkompot med bagt græskar, kryddersyltede tyttebær og lun sauce vinaigrette

    Dessert

    Chokoladecreme, brændt hvid chokolade og syltede solbær

    Menuen skal opvarmes og anrettes. Der medfølger vejledning til dette.

    DKK350

  • Ekstra rødvin til den ekstraordinære vinmenu

    Bodegas Montecastro, Ribera del Duero, 2012

    Peter Sissecks højre hånd gennem mange år på Dominio de Pingus, Carlos de la Fuente købte denne højt beliggende vingård for 5 år siden er er i fuld gang med at revitalisere navnet Montecastro. De gamle Tempranillo vinstokke giver en imponerende intens vin med dyb, mørk farve og smag af mørke kirsebær, brombær og blåbær samt sorte oliven, lakridsrod og kakao. 18 måneders lagring på franske fade tilføjer diskrete krydrede indslag. Server ved 18 grader

    Prisen er for 1 flaske

    DKK249

  • Ekstra rødvin til gode vinmenu

    Cotes du Rhone ”á la rêverie”, Chateau Montfrin, 2014

    Rund og smagsrig vin lavet på 80% Grenache, 15% Syrah og 5% Carignan. Alle vinene fra Chateau Montfrin laves på økologisk dyrkede druer, og smagsprofilen på deres vine er altid hjertevarm, blød og venlig uden skarpe kanter. Vinen dufter indsmigrende af blommer og jordbær samt lidt sydfranske vejsideurter som rosmarin og timian. Smagen er mellemfyldig med røde kirsebær og æbler samt blommekompot og lidt lakrids og krydderi i eftersmagen. Server ved 16 grader

     

    Prisen er for en flaske

    DKK140