arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

 • White Sturgeon caviar

  Start middagen med overdådig caviar fra Italien. Server alene med et godt glas bobler og cremefraiche samt brød

  White Sturgeon caviar fra Giaveri i Italien.
  Smagen er letsaltet med en delikat sprødhed. Farven er helt mørk med få grå nuancer.
  Giaveris størfarm ligger tæt ved Venedig i Italien, hvor de lige mellem bjergene og havet har de fundet den perfekte beliggenhed med intet mindre end 25 naturlige kilder der alle løber igennem anlæggene og dermed sørger for at vandet altid er rent og krystal klart. Kilderne leverer sågar også vandet til den berømte italienske kildevand, San Benedetto.
  Prisen er for 1 dåse med 15 gr.

  DKK195

 • Den ekstraordinære vinmenu

  1 fl. Macon Villages
  I næsen modne gule æbler, honningmelon, citrus samt en underliggende kalket tone. Cremet og rund i munden med indslag af smør, gule blommer og æbler. Afdæmpet syre, men med en lille friskhed i eftersmagen.
  Serveringstemperatur 9-10 grader. Alkohol 13 %. Årgang 2015

  1 fl. Alto Serrano Gran Reserva
  I denne Grand Reserva er det Cabernet Sauvignon fra 30-45 år gamle vinstokke, der blandes med op til 40% Tempranillo og Grenache. Næsen er udviklet med søde krydderier, moden blomme, vanilje, røg og muskatnød. Godt frugtindslag med blomme, modne jordbær og kirsebær, læder, mælkechokolade og nellike.
  Serveringstemperatur 17-18 grader. Alkohol 13,5 %. Årgang 2010

  1. fl Banuyls Galateo
  Fransk dessertvin, vinen er lavet på 100 % Grenache Noir og har et frisk frugtudtryk spækket med solmodne mørke bær. Det er en fremragende vin til desserter med mørk chokolade.
  Serveringstemperatur 15-18 grader. Alkohol 16 %. Årgang 2015

  1. fl Diebolt Champagne Tradition Brut
  Briochebrød, nødder, gule æbler og skovjordbær i næsen. I smagen fortsætter aromaerne fra lagringen med gæren med ristet brød, rugbrød, fløde, æblekompot og citrus. Meget fine bobler, god struktur, klassisk udtryk.
  Serveringstemperatur 9-11 grader. Alkohol 12,5 %. Årgang NV

 • Den gode vinmenu

  1 fl. Nationale
  Nationale er lavet på Chardonnay druer, hvoraf 20% er gæret og lagret på nye egetræsfade. De friske nuancer af citrus og nektarin er elegant forenet med vanilje og kryddertoner fra fadlagringen, og vinen føles blød og fyldig i munden efterfulgt af en tør afslutning.
  Serveringstemperatur 9-10 grader. Alkohol 12,5%. Årgang 2016

  1 fl. Bacca Nera
  Sødmefuld smag med syltede kirsebær, sveskeblommer og brombær samt lidt kanel. Fyldig smag med bløde tanniner og fokus på frugtsødme frem for syre, omend vinen stadig fremstår tør.
  Serveringstemperatur 16 grader. Alkohol 14 %. Årgang 2014

  1 fl. Cava - Castellroig
  Der er æbler, pærer og moden citrus i næsen, og derunder et pirrende krydderi som får udtrykket til at nærme sig det subtile. Vinen er fremstillet på den traditionelle metode præcis som Champagne, og lagret 18 måneder på flaske.
  Serveringstemperatur 7-9 grader. Alkohol 12 %. Årgang 2015

 • Kransekage

  Pakke med 2 stykker Meyers kransekage og 2 stykker Meyers kransekage med nougat.

  MEYERS KRANSEKAGE
  Kransekagen er uundværlig til nytårsfesten, men den danske klassiker er også en lækker mundfuld i juletidens søde stunder. Meyers kransekagestykker er lavet med saftig marcipan og dyppet i kraftig, mørk chokolade. Glasuren på toppen er skiftet ud med dejlig lys chokolade, der giver kransekagen en mere raffineret smagsoplevelse. 

  MEYERS KRANSEKAGE MED NOUGAT
  Kransekagen er uundværlig til nytårsfesten, men den danske klassiker er også en lækker mundfuld i juletidens søde stunder. Meyers kransekagestykker er lavet med saftig marcipan og dyppet i kraftig, mørk chokolade, og indeni gemmer sig en kerne af blød nougat.

  DKK100

 • Meyers Nytårsmenu

  Forret
  Jomfruhummerbisque på calvados og Meyers most med ishavskrabbe, økologisk fløde med citron og røget kaviar, strandurter og ristet boghvedeknas

   

  Hovedret
  Tournedos af oksemørbrad fra Himmerland med karamelliserede danske jordskokker, brunet smør og frisk timian, ristet græskar, råsyltede tyttebær med kardemomme
  Kraftig kalveglace med duxelles af trøffel og pommes puré med økologisk smør, ristede svampe og kampotpeber og dansk brøndkarse

   

  Dessert
  Tæt chokoladedessert af 70% Guanajachokolade fra Valrhona med mousse af brændt hvid chokolade, chokoladebund med havsalt, rehydrerede blommer med polynesisk vanilje og drys af sprød karamel

  DKK350

 • Meyers Veganske Nytårsmenu

  Forret
  Sellericreme med italienske trøfler, sprød marineret selleri, røgede mandler og ristede trompethatte

  Hovedret
  Bagte og råmarinerede jordskokker med timian og æblecider, kartoffelkompot med jordskokker, karamelliserede skalotter, langtidsbagte rødbeder med Meyers kirsebæreddike og dansk brøndkarse

  Dessert
  Chokolademousse med aquafaba, boghvedeknas med rørsukker og havsalt og rehydrerede blommer med polynesisk vanilje

  DKK350

 • Nytårsbørnemenu

  Forret
  Hjemmelavet kartoffelsuppe med økologisk fløde, danske kartofler og ristet baconknas

  Hovedret
  Tournedos af mørbrad fra Himmerlandskvæg, cremet kartoffelmos, mild skysauce og jordskokker med brunet smør

  Dessert
  Tæt chokoladedessert af 70% guanaja chokolade med mousse af brændt hvid chokolade, chokoladebund med havsalt, rehydrede blommer med polynesisk vanilje og drys af sprød karamel
  DKK150

 • Oste

  Pakke med 3 oste.

  Benedict hvid

  Hvidskimmelost fra Thise mejeri. Smagen er mild og lidt mere fast end brie. Osten er økologisk
  100 gr.

  Røde Kristian
  Halvfast ost med naturlig rød skorpe. Smagen er fyldig med god dybde. Osten er økologisk. Produceret i Sønderjylland på Naturmælk.
  100 gr.

  Høost
  Fast ost med krystaller. Osten er karakteristisk sødlig og med salte noter. Osten er produceret af økologisk mælk fra køer som udelukkende er fodret med hø og græs. Produceret i Sønderjylland på Naturmælk.
  100 gr.

  DKK100

 • Østers

  Fustage med et halv dusin franske Marennes Oléron østers fra Løgismose inklusiv østerskniv

  DKK95