arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

30. aug. - 1. sep.

 • Persillepesto med ristede solsikkekerner

  Koldhævet Ølandshvedebrød af kornsorter dyrket i Norden

  Rillettes af vesterhavsfisk med Lilleøæbler, kapers og masser af dild

  Grønne bønner, små salater og krydderurter vendt i mild peberdressing med citronskal og grov sennep

  Langtidstilberedt skank af gris med sensommersvampe, cider og frisk estragon

  Grov kartoffelkompot med sommerselleri

  Blommetrifli med kardemomme og boghvedeknas

Relaterede produkter

 • Økologisk Cola, 33cl

  Økologisk Cola fra Oxfam, 33 cl.

  DKK25

 • Kildevand 0,5 liter

  DKK20

 • Meyers Doynne Øl, 33 cl

  Denne lyse overgærede øl er brygget med fire forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15% fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. Indhold: Pilsnermalt, hvedemalt og karamelmalt, Doyenne pærer, alegær, Northern Brewer- og Saaz humle, vand. Alkohol 6,5%, 33 cl.

  DKK35

 • Meyers Brænde Ale, 33 cl

  Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. Indhold: Bygmalt, havremalt, vand, gær, humle (Pacific North West), hyldeblomst, strandkarse og brændenælder. Alkohol 5,5%, 33 cl.

  DKK35

 • Meyers æblemost & ribssaft

  Koldpresset og ufiltreret most af danske æbler og ribssaft. 25 cl.

  DKK20

 • Meyers æblemost & havtornsaft

  Koldpresset og ufiltreret most af danske æbler og havtorn-råsaft. 25 cl.

  DKK20

 • Meyers æblemost

  Koldpresset og ufiltreret most af danske æbler. 25 cl.

  DKK20

 • Meyers Hvidvin

  Riesling Mosel
  Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. MVinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteres ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

  DKK95

 • Meyers Rødvin

  Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
  Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

  DKK95