arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

2. apr. - 7. jul.

 • Forret

  Koldrøget laks fra Nordhavn Charcuteri med drænet kærnemælk, knasende agurker med dild, saltet rug og grønne urter Allergener: Mælk, gluten

  Koldhævet Ølandshvedebrød Skal opvarmes. Allergener: Gluten

   

  Hovedret

  Rosastegt kalvetyksteg med forårssvampe, aspargeskål (asparges når de er i sæson), brændte nye løg og sødskærm. Små kartofler vendt med brunet smør, ramsløg og citron og kraftig kalveglace med hvidvin og kapers Skal opvarmes. Allergener: Mælk, sulfitter

   

  Dessert

  Creme af brændt hvid chokolade på sprød bund bagt med Guanajachokolade fra Valrhona, kandiserede mandler med havsalt og danske rabarber med hyldeblomst Allergener: Mælk, mandler, gluten

   

Bestil

Minimum 10 kuverter

Bestil senest 5 hverdage før.

DKK295pr. kuvert

Det praktiske
Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Menuen er pakket så den er klar, at I selv kan tallerkenanrette. Fade og skåle skal tilbageleveres, men kan afhentes mod betaling. Dette bestilles undervejs i checkout.

Vegetar?
Har du en vegetar i dit selskab, kan vi tage hensyn til dette og servere et vegetarisk alternativ. Skriv det venligst i kommentarfeltet, når du bestiller.

Relaterede produkter

 • Danske oste

  Økologisk høost 

  Økologisk Høost er en fast ost og har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder vinteren igennem. 200 gr.

   

  Økologisk Arla Unika Rød Løber

  Rød Løber håndlaves af økologisk mælk fra gårdene omkring Gjesing Mejeri, hvor køerne spiser græs med indhold af rødkløver. Ostemesteren tilfører osten rødkitkultur, som fremmer de naturlige staldnoter. Resultatet er en ost med en silkeblød, løbende midte, en fast overflade og en kontrastfyldt smag og duft, der udfordrer dine sanser. 150 gr.

   

  Hjemmelavet kompot og økologisk brød fra Meyers Bageri

  Passer til cirka fem kuverter

  DKK250

 • Hjemmelavede snacknødder, stort glas

  Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

  Prisen er for et glas med 250 gr. Passer cirka til ti personer

  DKK75

 • Hjemmelavede snacknødder, lille glas

  Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

  Prisen er for et glas med 125 gr. Passer cirka til fem personer

  DKK40

 • Sødt til kaffen

  3 Små kager fra Meyers Konditori
  Prisen er pr. kuvert

  DKK35

 • Ølandshvedebrød

  Økologisk Ølandshvedebrød fra Meyers Bageri
  Skal lunes efter vores anvisninger
  Prisen er pr. brød

  DKK30

 • Meyers Hvidvin

  Riesling Mosel
  Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteriseret ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

  DKK95

 • Meyers Rødvin

  Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
  Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

  DKK95

 • Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne

  Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip
  Anbefales til børn under 12 år
  Skal opvarmes efter vores anvisninger

  DKK85

 • Mad til børnene - Fiskefrikadeller

  Mad til børnene - Fiskefrikadeller med remoulade, små ristede kartofler, citron og knasende grøntsager med yoghurtdip
  Anbefales til børn under 12 år.
  Skal opvarmes efter vores anvisninger. 

  DKK85

Den klassiske konfirmationsmenu

Hvorfor vælge en 3-retters menu?

Forret, hovedret og dessert. Der er noget festligt over at servere en klassisk 3-retters menu, når I skal fejre konfirmanden.
Man siger, at man i høj grad spiser med øjnene, og derfor er der noget ganske særligt over at få serveret en tallerken, hvor der er gjort lidt ekstra ud af anretningen og den sidste finish.

Smagsnuancerne og råvarerne kvalitet skal sidde lige i skabet, og der skal arbejdes med konsistenser, farver, temperaturer og udtryk, når retten serveres foran gæsten. Hvis I gerne vil imponere jeres gæster med en festmenu, hvor der er arbejdet med detaljerne, og hvor velsmag og anretning er i fokus, så er den tre-retters menu vejen at gå. 

Meyers tre-retters konfirmationsmenu består af en forret af smeltende mør laks fra vores eget røgeri i Nordhavn, rosastegt kalvetyksteg med forårssvampe og en lækker chokoladekage til dessert.