arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

12. apr. - 22. apr.

  • Langtidshævet økologisk surdejsbrød af ølandshvede Allergener: Gluten

    Økologisk rugbrød fra Meyers Bageri Allergener: Gluten

    Pisket økologisk smør med revet citronskal og frisk timian Allergener: Mælk

    Bimi-broccolini og knudekål med karrycreme, milde løg, krydrede græskarkerner og kørvel Allergener: Mælk, æg, sennep

    Rimmet rødbede i tynde skiver, æggecreme og groft hakkede æg med sprøde radiser, agurk og dild Allergener: Æg, sennep, mælk

    Spæde salater, knasende spidskål, peberrodsfløde og ramsløg Allergener: Mælk

    Små kartofler vendt med løvstikke, ristede solsikkekerner og Vesterhavsost Allergener: Mælk

    Ristet tempeh (umami-bombe af fermenterede økologiske gule flækærter) med sauteret forårsgrønt, svampe, rosmarin og sort peber Allergener: Soja(gluten)

Bestil

Minimum 10 kuverter

DKK165pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Citronmåne

    Den påskegule citronmåne er den perfekte afslutning på jeres middag. Kagen er rørt med marcipan og dejlige øko-citroner og toppet med ganache og pistaciedrys
    Allergener: Æg, mælk, gluten, nødder (mandler, pistacie)

    Prisen er for 1 kage, som passer til cirka 4-5 personer

    DKK125

  • Tilvalg - 4 Påskeæg fra Meyers Konditori

    4 stk. Påskeæg fra Meyers Konditori.

    Vores konditorer har lavet vidunderlige påskeæg, som du med fordel kan servere til kaffen. Æggene er  håndlavede, dyppet i chokolade fra det anerkendte Callebaut og fyldt med marcipan fra den mindre tyske marcipanfabrikant, Georg Lemke. Forskellige med smag af pistacie, cognac, valnød og grand marnier.
    Allergener: Æg, nødder (mandler, pistacie), soja, mælk

    DKK95

  • Danske oste

    Økologisk høost 

    Økologisk Høost er en fast ost og har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder vinteren igennem. 200 gr.

     

    Økologisk Arla Unika Rød Løber

    Rød Løber håndlaves af økologisk mælk fra gårdene omkring Gjesing Mejeri, hvor køerne spiser græs med indhold af rødkløver. Ostemesteren tilfører osten rødkitkultur, som fremmer de naturlige staldnoter. Resultatet er en ost med en silkeblød, løbende midte, en fast overflade og en kontrastfyldt smag og duft, der udfordrer dine sanser. 150 gr.

     

    Hjemmelavet kompot og økologisk brød fra Meyers Bageri

    Passer til cirka fem kuverter

    DKK250

  • Meyers Bobler

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med kongedruen Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøster og al vinifikation foregår efter den traditionelle metode og ved håndkraft i de dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken. 12,5% alkohol

    DKK130

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteriseret ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

    DKK95

  • Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

    DKK95

  • Meyers koldpressede æblemost i karton

    Meyers æblemost fremstilles ved koldpresning og filtreres ikke. Metoden giver et mindre udbytte, til gengæld bevares æblernes aroma, friskhed, vitaminer og mineraler bedst muligt. Æblerne stammer fra plantager på Lilleø og naboøen Askø. Af hensyn til holdbarheden pasteuriseres mosten skånsomt før aftapning. Indhold: Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. 1,5 kg æbler giver ca. 1 liter most. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker. 1 liter.

    DKK30

  • Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne

    Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip
    Anbefales til børn under 12 år
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK85

  • Mad til børnene - Fiskefrikadeller

    Mad til børnene - Fiskefrikadeller med remoulade, små ristede kartofler, citron og knasende grøntsager med yoghurtdip
    Anbefales til børn under 12 år.
    Skal opvarmes efter vores anvisninger. 

    DKK85