arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

2. apr. - 7. jul.

  • Creme af hvide bønner med ramsløg og citronskal Allergener: Mandler, Mælk

    Koldhævet brød bagt af stenformalet mel dyrket i Norden Skal opvarmes. Allergener: Gluten

    Tynde skiver af tørret okse med løvstikkepesto og forårsgrønt Allergener: Mælk

    Meyers røgede laks med hjertesalat, peberrod og aspargeskål (asparges når de er i sæson) Allergener: Mælk

    Mør Dansk kalv stegt med kapers, hvidvin og urter Skal opvarmes. Allergener: Sulfitter

    Salat af nye kartofler med rygeost, dild og radise Allergener: Mælk, Sennep

    Grønsagscouscous med saltristede mandler og bredbladet persille Allergener: Mandel, Mælk

    Crumble af hibiscusmarinerede rabarber og havreknas med citroncreme Skal opvarmes. Allergener: Mælk, Gluten

     

Bestil

Minimum 10 kuverter

Skal bestilles fem hverdage i forvejen

DKK235pr. kuvert

Praktisk information
Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Vores mad er anrettet på fade og i skåle, som er til venligt udlån og som skal tilbageleveres rengjort efter endt festivitas.

Vegetar?
Har du en vegetar i dit selskab, kan vi tage hensyn til dette og servere et vegetarisk alternativ. Skriv det venligst i kommentarfeltet, når du bestiller.

Relaterede produkter

  • Ølandshvedebrød

    Økologisk Ølandshvedebrød fra Meyers Bageri
    Skal lunes efter vores anvisninger
    Prisen er pr. brød

    DKK30

  • Sødt til kaffen

    3 Små kager fra Meyers Konditori
    Prisen er pr. kuvert

    DKK35

  • Danske oste

    Økologisk høost 

    Økologisk Høost er en fast ost og har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder vinteren igennem. 200 gr.

     

    Økologisk Arla Unika Rød Løber

    Rød Løber håndlaves af økologisk mælk fra gårdene omkring Gjesing Mejeri, hvor køerne spiser græs med indhold af rødkløver. Ostemesteren tilfører osten rødkitkultur, som fremmer de naturlige staldnoter. Resultatet er en ost med en silkeblød, løbende midte, en fast overflade og en kontrastfyldt smag og duft, der udfordrer dine sanser. 150 gr.

     

    Hjemmelavet kompot og økologisk brød fra Meyers Bageri

    Passer til cirka fem kuverter

    DKK250

  • Hjemmelavede snacknødder, stort glas

    Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

    Prisen er for et glas med 250 gr. Passer cirka til ti personer

    DKK75

  • Hjemmelavede snacknødder, lille glas

    Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

    Prisen er for et glas med 125 gr. Passer cirka til fem personer

    DKK40

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteriseret ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

    DKK95

  • Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

    DKK95

  • Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne

    Mad til børnene - Hjemmelavet lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip
    Anbefales til børn under 12 år
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK85

  • Mad til børnene - Fiskefrikadeller

    Mad til børnene - Fiskefrikadeller med remoulade, små ristede kartofler, citron og knasende grøntsager med yoghurtdip
    Anbefales til børn under 12 år.
    Skal opvarmes efter vores anvisninger. 

    DKK85

Alt skal sidde lige i skabet, når de unge træder ind i de voksnes rækker, og konfirmationsfesten skal stables på benene. Der er mange beslutninger, der skal træffes inden konfirmanden springer ud og bedstemødre, teenagere, onkler og tanter skal mødes ved højbordet. Heldigvis falder konfirmationstiden jo også midt i de første lune forårsdage, og det gør faktisk konfirmationsfesterne til nogle af de smukkeste stunder, der på flere planer markerer begyndelsen på en ny tid.

 Læs med her og bliv klogere på alle de overvejelser, I kan gøre jer inden juniors store dag.

 

Hvorfor holder vi konfirmation?

Konfirmation kommer af latin: confirmatio og betyder bekræftelse. Bekræftelse af løftet om det tilhørsforhold til kristendommen, som fadderne aflagde på de unges vegne ved dåben, da de var små. Det var Christian 6., som i 1736 indførte konfirmationen i Danmark, og i 2018 blev 47.193 unge konfirmeret. Med et landsgennemsnit på 69,9 % konfirmerede af den unge årgang, er den kirkelige handling ikke helt så udbredt i hovedstaden, hvor det kun er 41,3 %, der beslutter at bekræfte deres tilhørsforhold til kirken. Flest er der i Ribe, hvor 84 % af de unge i 7. og 8. klasse bliver konfirmerede.

I 1915 blev den borgerlige konfirmation, også kaldet nonfirmation, indført og siden 2010 har man også kunne blive humanistisk konfirmeret, hvor den unge styrkes i etiske og moralske synspunkter og afslutter med en fælles ceremoni.

 

Hvad spiser man til konfirmationen?

Èn ting er lokalerne, kjolen og talen til den store konfirmationsfest – men maden er nu engang det, som for alvor samler unge og gamle og gør festen til noget, man husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine livretter for gæsterne, men som gæstelisten tikker opad, vil de fleste få behov for at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Den dag skal man helst være fuldkommen sikker på, at der er styr på maden.


I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte konfirmationsmenu – hvad end I foretrækker en buffet, eller hellere vil servere en klassisk 3-retters menu, hvor forret, hovedret og dessert er tallerkenanrettet.

 

Hvorfor vælge en buffet?

Der kan være mange gode grunde til at vælge buffeten til jeres konfirmationsfest. Buffeten inviterer nemlig til en anden måde at spise på, når gæsterne hver især kan sammensætte deres egen tallerken efter sult og lyst. Derfor er buffeten også oplagt, hvis du vil være sikker på, at der er noget til enhver smag og særligt hvis der er allergier eller andre hensyn at tage, kan det være en god idé med en buffet.

Samtidig kan buffeten også gøre festen mere uformel, når gæsterne skal rejse sig fra bordet, og man kan sidde lidt længere over middagen – for måske fik man ikke smagt det hele ved første runde.

Du behøver dog ikke servere buffeten på et bord for sig selv, hvis du ikke har plads eller hellere kan lide at dele maden rundt om bordet i fællesskab. Servér retterne som sharefood, som I kan sendt rundt om bordet.

Med en buffet fra Meyers er du sikker på en menu, der glæder både konfirmanden og gæsterne til festen. Vi har nemlig fortolket de klassiske livretter med forårets spæde råvarer og grønne urter sammen med mørt kød, vores hjemmerøgede charcuteri og laks fra rygeovnene i Nordhavn og selvfølgelig vores karakterfulde surdejsbrød, som vi håndælter og koldhæver. Desserten dufter også af forår, for her kan I glæde jer til crumble tilberedt med de første, danske rabarber, som vi marinerer med hibiscus og serverer med citroncreme.