arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

31. dec. - 31. dec.

  • Forret

    Rimmede kammuslinger med syltet citron og sichuanpeber i cremet fumét af jomfruhummer og limfjordsmuslinger med knas af ristet sesam, sprøde strandurter og aromatisk jernurtolie
    Ølandshvedebolle fra Meyers Bageri

    Hovedret

    Tournedos af dansk oksemørbrad med langtidstilberedte danske rødbeder med frisk timian, sellerikompot med italiensk trøffel, kraftig glace tilsmagt med brunet smør og kapers og luftig kartoffelcreme med sort trompethat og drys af frisk krydderurt

    Dessert

    Cremet mousse med mørk Guanajachokolade fra Valrhona, flødekaramel, knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder og kompot af solbær kogt med polynesisk vanilje og estragon

Bestil

Minimum 2 kuverter

 

DKK350pr. kuvert