arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

31. dec. - 31. dec.

  • Forret

    Cremet græskarsuppe med piment d’Esplete og knust koriander, kryddersyltet butternut squash, boghvedeknas med ingefær, sprøde strandurter og aromatisk jernurtolie
    Ølandshvedebolle fra Meyers Bageri

    Hovedret

    Saltbagt knoldselleri og langtidstilberedte danske rødbeder med frisk timian, sellerikompot med italiensk trøffel, lun gastrik på Nordhavnseddike, luftig kartoffelcreme med sort trompethat og drys af frisk krydderut

    Dessert

    Cremet mousse på mørk chokolade med havreknas med ahornsirup og karamelliserede græskarkerner og kompot af solbær kogt med polynesisk vanilje og estragon

Bestil

Minimum 2 kuverter

 

DKK350pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Nytårsmenu

    Forret

    Rimmede kammuslinger med syltet citron og sichuanpeber i cremet fumét af jomfruhummer og limfjordsmuslinger med knas af ristet sesam, sprøde strandurter og aromatisk jernurtolie
    Ølandshvedebolle fra Meyers Bageri

    Hovedret

    Tournedos af dansk oksemørbrad med langtidstilberedte danske rødbeder med frisk timian, sellerikompot med italiensk trøffel, kraftig glace tilsmagt med brunet smør og kapers og luftig kartoffelcreme med sort trompethat og drys af frisk krydderut

    Dessert

    Cremet mousse med mørk Guanajachokolade fra Valrhona, flødekaramel, knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder og kompot af solbær kogt med polynesisk vanilje og estragon

    DKK350

  • Nytårsbørnemenu

    Forret
    Cremet kartoffelsuppe med drys af sprødstegt bacon
    Ølandshvedebolle fra Meyers Bageri

    Hovedret
    Mør kylling fra Løgismose med mild skysauce med økologisk fløde, luftig kartoffelmos rørt med smør og sprøde grønsager

    Dessert
    Chokolademousse med knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder og kompot af solbær kogt med polynesisk vanilje og estragon

    DKK145

  • Vinmenu til Nytårsmenuen

    2 flasker mousserende hvidvin: Cava Brut Reserva Castellroig – Sabaté I Coca, 2016

    2 flasker økologisk hvidvin: Chablis Domaine Sainte Claire – Jean Marc Brocard, 2017

    2 flasker økologisk rødvin: Priorat Formiga de Vellut – Domini de la Cartoixa, 2016

    DKK945

  • 4 stk. Kransekage

    Pakke med 2 stykker Meyers kransekage og 2 stykker Meyers kransekage med nougat.

    MEYERS KRANSEKAGE
    Kransekagen er uundværlig til nytårsfesten, men den danske klassiker er også en lækker mundfuld i juletidens søde stunder. Meyers kransekagestykker er lavet med saftig marcipan og dyppet i kraftig, mørk chokolade. Glasuren på toppen er skiftet ud med dejlig lys chokolade, der giver kransekagen en mere raffineret smagsoplevelse. 

    MEYERS KRANSEKAGE MED NOUGAT
    Kransekagen er uundværlig til nytårsfesten, men den danske klassiker er også en lækker mundfuld i juletidens søde stunder. Meyers kransekagestykker er lavet med saftig marcipan og dyppet i kraftig, mørk chokolade, og indeni gemmer sig en kerne af blød nougat.

    DKK100