arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

31. dec. - 31. dec.

Forret

 • Sellericreme med italienske trøfler, sprød, marineret selleri, røgede mandler og ristede trompethatte

Hovedret

 • Bagte og råmarinerede jordskokker med timian og æblecider, kartoffelkompot med jordskokker, karamelliserede skalotter, langtidsbagte rødbeder med Meyers kirsebæreddike og dansk brøndkarse

Dessert

 • Chokolademousse med aquafaba, boghvedeknas med rørsukker og havsalt og rehydrerede blommer med polynesisk vanilje

Bestil

Minimum 2 kuverter

Bestil senest 28. dec. kl. 12 (med forbehold for, at vi må melde udsolgt før).

DKK350pr. kuvert

Allergener
Her kan du se allergener for denne menu.

Relaterede produkter

 • Den ekstraordinære vinmenu

  1 fl. Macon Villages
  I næsen modne gule æbler, honningmelon, citrus samt en underliggende kalket tone. Cremet og rund i munden med indslag af smør, gule blommer og æbler. Afdæmpet syre, men med en lille friskhed i eftersmagen.
  Serveringstemperatur 9-10 grader. Alkohol 13 %. Årgang 2015

  1 fl. Alto Serrano Gran Reserva
  I denne Grand Reserva er det Cabernet Sauvignon fra 30-45 år gamle vinstokke, der blandes med op til 40% Tempranillo og Grenache. Næsen er udviklet med søde krydderier, moden blomme, vanilje, røg og muskatnød. Godt frugtindslag med blomme, modne jordbær og kirsebær, læder, mælkechokolade og nellike.
  Serveringstemperatur 17-18 grader. Alkohol 13,5 %. Årgang 2010

  1. fl Banuyls Galateo
  Fransk dessertvin, vinen er lavet på 100 % Grenache Noir og har et frisk frugtudtryk spækket med solmodne mørke bær. Det er en fremragende vin til desserter med mørk chokolade.
  Serveringstemperatur 15-18 grader. Alkohol 16 %. Årgang 2015

  1. fl Diebolt Champagne Tradition Brut
  Briochebrød, nødder, gule æbler og skovjordbær i næsen. I smagen fortsætter aromaerne fra lagringen med gæren med ristet brød, rugbrød, fløde, æblekompot og citrus. Meget fine bobler, god struktur, klassisk udtryk.
  Serveringstemperatur 9-11 grader. Alkohol 12,5 %. Årgang NV

  DKK725

 • Den gode vinmenu

  1 fl. Nationale
  Nationale er lavet på Chardonnay druer, hvoraf 20% er gæret og lagret på nye egetræsfade. De friske nuancer af citrus og nektarin er elegant forenet med vanilje og kryddertoner fra fadlagringen, og vinen føles blød og fyldig i munden efterfulgt af en tør afslutning.
  Serveringstemperatur 9-10 grader. Alkohol 12,5%. Årgang 2016

  1 fl. Bacca Nera
  Sødmefuld smag med syltede kirsebær, sveskeblommer og brombær samt lidt kanel. Fyldig smag med bløde tanniner og fokus på frugtsødme frem for syre, omend vinen stadig fremstår tør.
  Serveringstemperatur 16 grader. Alkohol 14 %. Årgang 2014

  1 fl. Cava - Castellroig
  Der er æbler, pærer og moden citrus i næsen, og derunder et pirrende krydderi som får udtrykket til at nærme sig det subtile. Vinen er fremstillet på den traditionelle metode præcis som Champagne, og lagret 18 måneder på flaske.
  Serveringstemperatur 7-9 grader. Alkohol 12 %. Årgang 2015

  DKK317

 • Nytårsbørnemenu

  Forret
  Hjemmelavet kartoffelsuppe med økologisk fløde, danske kartofler og ristet baconknas

  Hovedret
  Tournedos af mørbrad fra Himmerlandskvæg, cremet kartoffelmos, mild skysauce og jordskokker med brunet smør

  Dessert
  Tæt chokoladedessert af 70% guanaja chokolade med mousse af brændt hvid chokolade, chokoladebund med havsalt, rehydrede blommer med polynesisk vanilje og drys af sprød karamel
  DKK150