arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

1. jun. - 1. jul.

 • Kanapé: Små pølser fra Meyers egen pølsemand* Allergener: Gluten, mælk, æg

 • Kanapé: Luftig kartoffelcreme med røget kaviar og løvstikke Allergener: Mælk, fisk

 • Kanapé: Vandbakkelse med rillettes af koldrøget Nordhavnlaks, kapers og citronskal Allergener: Gluten, mælk, æg, sennep, fisk

 • Kanapé: Tærte med karamelliseret rødbede, cremet gedeost og dild Allergener: Gluten, mælk, æg

 • Kanapé: En lille kage fra Meyers konditori Allergener: gluten, æg, mælk, nødder

Bestil

Minimum 20 kuverter

DKK95pr. kuvert

Det praktiske
Vores mad er anrettet på fade og i skåle, som er til venligt udlån og som skal tilbageleveres rengjort efter endt festivitas.

For mere information læs vores spørgsmål og svar, hvor du finder svar på leveringstider, returnering af service, leje af kokke og tjenere og meget mere.

*Leveres lun i termokasse

Relaterede produkter

 • Ande-hotwings

  Småret - Ande-hotwings glaseret med øl og rørsukker
  Allergener: Gluten, sesam
  Leveres opvarmet

   

  DKK40

 • Kofta-spyd

  Småret - Kofta-spyd af krydret dansk okse med krydderurter og havsalt
  Allergener: Æg, gluten, mælk
  Leveres opvarmet

  DKK40

 • Falafel

  Småret - Flækærtefalafler med cremet hummus af hvide bønner
  Allergener: Æg, gluten, mælk

  Leveres opvarmet

  DKK40

 • Lavtempereret laks

  Småret - Lavtempereret laks, æggecreme, strandurter og boghvede
  Allergener: Gluten, soja, æg, sennep, fisk

  DKK40

 • Meyers Bobler

  Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med kongedruen Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøster og al vinifikation foregår efter den traditionelle metode og ved håndkraft i de dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken. 12,5% alkohol

  DKK130

 • Meyers Hvidvin

  Riesling Mosel
  Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. MVinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteres ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

  DKK95

 • Meyers Rødvin

  Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
  Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

  DKK95

 • Hjemmelavede snacknødder, stort glas

  Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

  Prisen er for et glas med 250 gr. Passer cirka til ti personer

  DKK75

 • Hjemmelavede snacknødder, lille glas

  Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

  Prisen er for et glas med 125 gr. Passer cirka til fem personer

  DKK40

 • Danske oste

  Økologisk høost 

  Økologisk Høost er en fast ost og har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder vinteren igennem. 200 gr.

   

  Økologisk Arla Unika Rød Løber

  Rød Løber håndlaves af økologisk mælk fra gårdene omkring Gjesing Mejeri, hvor køerne spiser græs med indhold af rødkløver. Ostemesteren tilfører osten rødkitkultur, som fremmer de naturlige staldnoter. Resultatet er en ost med en silkeblød, løbende midte, en fast overflade og en kontrastfyldt smag og duft, der udfordrer dine sanser. 150 gr.

   

  Hjemmelavet kompot og økologisk brød fra Meyers Bageri

  Passer til cirka fem kuverter

  DKK250