arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

1. jun. - 7. jul.

  • Småret: Små pølser fra Meyers egen pølsemand* Allergener: Gluten, mælk, æg

  • Kanapé: Luftig kartoffelcreme med røget kaviar og løvstikke Allergener: Mælk, fisk

  • Kanapé: Vandbakkelse med rillettes af koldrøget Nordhavnlaks, kapers og citronskal Allergener: Gluten, mælk, æg, sennep, fisk

  • Kanapé: Tærte med karamelliseret rødbede, cremet gedeost og dild Allergener: Gluten, mælk, æg

  • Kanapé: En lille kage fra Meyers konditori Allergener: gluten, æg, mælk, nødder

Bestil

Minimum 20 kuverter

DKK95pr. kuvert

Det praktiske
Vores mad er anrettet på fade og i skåle, som er til venligt udlån og som skal tilbageleveres rengjort efter endt festivitas.

Relaterede produkter

  • Meyers Bobler

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med kongedruen Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøster og al vinifikation foregår efter den traditionelle metode og ved håndkraft i de dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken. 12,5% alkohol

    DKK130

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Meyers Hvidvin er økologisk og kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteriseret ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

    DKK95

  • Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

    DKK95

  • Hjemmelavede snacknødder, stort glas

    Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

    Prisen er for et glas med 250 gr. Passer cirka til ti personer

    DKK75

  • Hjemmelavede snacknødder, lille glas

    Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier

    Prisen er for et glas med 125 gr. Passer cirka til fem personer

    DKK40

  • Danske oste

    Økologisk høost 

    Økologisk Høost er en fast ost og har en dejlig nøddeagtig smag og en flot farve. Osten er fremstillet af mælk fra køer, der ikke får ensilage, men tørret græs og urter som grøntfoder vinteren igennem. 200 gr.

     

    Økologisk Arla Unika Rød Løber

    Rød Løber håndlaves af økologisk mælk fra gårdene omkring Gjesing Mejeri, hvor køerne spiser græs med indhold af rødkløver. Ostemesteren tilfører osten rødkitkultur, som fremmer de naturlige staldnoter. Resultatet er en ost med en silkeblød, løbende midte, en fast overflade og en kontrastfyldt smag og duft, der udfordrer dine sanser. 150 gr.

     

    Hjemmelavet kompot og økologisk brød fra Meyers Bageri

    Passer til cirka fem kuverter

    DKK250

Hvad serverer du for studenterne?

Om ikke så længe springer årets studenter ud, og traditionen tro skal der lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag. Alt efter, hvornår og hvordan I vil fejre de unge mennesker, kan I vælge den menu, der passer bedst til.

På dagen når huen er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, og hvis I skal lægge hus til, når de sultne studenter sommer syngende forbi, skal der også være velsmagende retter, der kan spises i en haps. I begge tilfælde er vores receptionsmenu et oplagt valg, som består af både lette kanapéer, småretter og spændende delikatesser, som kan stå alene som en enkel servering eller sammensættes på kryds og tværs til et fuldt måltid.

Det kan også være, at du er vært for det helt store studentergilde, og her kunne en mulighed være at invitere til dejlige måltider i haven eller diske op med sommerlige retter, der er nemme at gå til. Vores kokke kan både hjælpe med en klassisk 3-retters menu, en frisk buffet eller spændende deleretter fra det mellemøstlige køkken. Vi tilbereder og anretter det hele for jer, så I blot skal servere for studenten og alle gæsterne.