arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Meyers Brænde Ale, 33 cl

    Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. Indhold: Bygmalt, havremalt, vand, gær, humle (Pacific North West), hyldeblomst, strandkarse og brændenælder. Alkohol 5,5%, 33 cl.

    DKK35

  • Meyers Doynne Øl, 33 cl

    Denne lyse overgærede øl er brygget med fire forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15% fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. Indhold: Pilsnermalt, hvedemalt og karamelmalt, Doyenne pærer, alegær, Northern Brewer- og Saaz humle, vand. Alkohol 6,5%, 33 cl.

    DKK35

  • Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves på vingården Domaine Mas du Gourdareau i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen, hvor Helene og Daniel Boulle dyrker druerne. Sammensætningen af druerne er 65% Grenache, 25% Syrah, 5% Mourvedre og 5% Carignan, hvilket er en klassisk kombination for området og giver den velkendte smag af Rhône-dalens vintyper. Vinen er certificeret både økologisk (Ecocert) og Biodynamisk (Demeter), som er et udtryk for at man har til hensigt at manipulere mindst muligt med naturen, da man begrænser brug af sprøjtemidler og svovltilsætning til et minimum, uden at gå på kompromis med kvalitet og stabilitet. Ligeledes er vinen ikke lagret på egetræsfade, men på ståltanke, for at undgå at påvirke druernes egne smage. Vinen optræder derfor frisk og frugtig i sit udtryk. 14% alkohol.

    DKK95

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Meyers Hvidvin kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Markerne, hvis historie går helt tilbage til romertiden, har været ejet af Peter Geiben og hans familie siden 1803. I dag laver familien vin uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Vinen er lavet på den i Tyskland mest udbredte drue Riesling, som karakteres ved en rig syre og en elegant struktur. I dette tilfælde har vinen en meget mild restsødme, for at balancere det friske og give vinen mere dybde. 11 % alkohol.

    DKK95

  • Meyers Bobler

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med kongedruen Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøster og al vinifikation foregår efter den traditionelle metode og ved håndkraft i de dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken. 12,5% alkohol

    DKK130

  • Lilleø Skum

    Lilleø Vin er resultatet af et samarbejde mellem sommelier Anders Selmer, frugtavler Hans Lund Hansen, Nomas køkkenchef René Redzepi og Claus Meyer, der i 2003 overtog Vigmosegaard på Lilleø. I 2006 blev de første vinstokke plantet på Lilleø, og nu kan resultatet nydes. Lilleø Skum er lavet på Sauvignon Blanc, Silvaner og Chenin Blanc. Der er ikke tilsat sukker, men chenin blancen er ikke gæret helt ud, så der er en fin frugtsødme i vinen. En let, elegant mousserende vin.

    DKK275

  • Lilleø Arwen

    Vinen er blevet til i et samarbejde med Noma og en af Tysklands mest anerkendte vinmagere, Martin Steinmann. Vinstokkene er anlagt i 2006 og placeret på to af Lilleøs bedst placerede parceller. Markerne er beplantet med druesorterne Solaris, Sauvignon blanc, Silvaner og Riesling. Vinen betegnes af mange som den bedste hvidvin i Danmark og den første officielle årgang blev sendt på markedet i juli måned 2009.

    DKK295

  • Meyers Doyenne Øl, 75 cl

    Denne lyse overgærede øl er brygget med fire forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15% fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. Indhold: Pilsnermalt, hvedemalt og karamelmalt, Doyenne pærer (125 g. pr. flaske), alegær, Northern Brewer- og Saaz humle, vand. Alkohol 6,5%, 75 cl.

    DKK75

  • Meyers Brænde Ale

    Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. Indhold: Bygmalt, havremalt, vand, gær, humle (Pacific North West), hyldeblomst, strandkarse og brændenælder. Alkohol 5,5%, 75 cl.

    DKK75

  • Meyers Juniper Dubbel

    Mørk, stærk overgæret øl brygget med enegrene og vilde norske enebær. Førstegæringen produceres af en engelsk alegær, 2. gæringen på flasken af en belgisk alegær. I henhold til en tusindeår gammel finsk bryggetradition tilsættes enebæren under kogningen af urten, som efterfølgende filtreres gennem enegrenene. I øllets duft er der cedertræ, tørrede frugter og ingredienserne fra skoven. Smagen er blød og sødmefuld med karakterfast humlebitterhed, som gør den velegnet til vinterens retter. Indhold: Marris Otter malt, mørk Munchnermalt, chokolademalt, muscovadosukker, mørk sirup, hvede, vand, alegær, Hallertau- og Mittelfruhhumle, enegrene og vilde norske enebær. Alkohol 9,2%, 75 cl.

    DKK75

  • Meyers koldpressede æblemost i karton

    Meyers æblemost fremstilles ved koldpresning og filtreres ikke. Metoden giver et mindre udbytte, til gengæld bevares æblernes aroma, friskhed, vitaminer og mineraler bedst muligt. Æblerne stammer fra plantager på Lilleø og naboøen Askø. Af hensyn til holdbarheden pasteuriseres mosten skånsomt før aftapning. Indhold: Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. 1,5 kg æbler giver ca. 1 liter most. Pasteuriseret, ikke tilsat sukker. 1 liter.

    DKK30

  • Meyers æblemost

    Koldpresset og ufiltreret most af danske æbler. 25 cl.

    DKK20

  • Meyers æblemost & havtornsaft

    Koldpresset og ufiltreret most af danske æbler og havtorn-råsaft. 25 cl.

    DKK20

  • Meyers æblemost & ribssaft

    Koldpresset og ufiltreret most af danske æbler og ribssaft. 25 cl.

    DKK20