arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

22. dec. - 22. dec.

  • Klassisk leverpostej på svinelever og spæk - smagt til med en lille smule æblebrændevin og et skvæt most fra Lilleø

    Spegepølse lavet på frilandsokse og tilsat fine stykker saltet rygspæk

    Italiensk Porchetta fyldt med grov sennep, gule og sorte sennepskorn og finthakket løg

    Spegeskink af skinkeyderlår med røg, skimmel og graneddike

    Krydrede, saltede og tørrede snackpølser lavet på frilandsgris

    Koldrøget laks fra Færøerne. Tørsaltet, lufttørret og koldrøget efter gamle traditioner over bøgeflis og enebærgrene

    Krydderfedt tilsat en smule koldrøget rygspæk inden smeltning

Bestil

DKK595pr. pakke