arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

22. jun. - 23. jun.

  • Forret:
    Koldrøget laks fra Nordhavn med danske asparges, hjertesalat vendt med mormordressing af økologisk fløde og hyldeblomst og drys af sprød ølandshvede. Surdejsbrød på stenformalet mel af korn dyrket i Norden Allergener: Mælk, gluten, fisk

     

    Hovedret:

    Kalvetykstegsfilet med havsalt og citron, nye danske kartofler vendt med brunet smør og estragon, grillet sommerkål, råsyltede ribs og kalveglace Skal opvarmes efter vores anvisninger. Allergener: Mælk, selleri

     

    Dessert:

    Rabarberkage med marinerede danske jordbær og syrligt hindbærdrys Allergener: Mælk, æg, gluten

Bestil

Minimum 1 kuverter

OBS: 1 kuvert = mad til 2 personer

Bestil senest onsdag den 20. juni kl 23:59

DKK450pr. kuvert