arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

23. dec. - 23. dec.

  • Hovedret

    Bryst og lår af and serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavnens Eddikebryggeri. Bagte æbler med tyttebær og sort peber. Små ristede kartofler med frisk timian, brunede kartofler og kraftig andeskysauce

    Skal opvarmes. Allergener: Mælk, selleri, sulfitter

    Dessert

    Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med amaretto og kanel og drys af sukkerristede mandler

    Allergener: Mælk, nødder (mandler), sulfitter (amaretto)

Bestil

Minimum 2 kuverter

DKK195pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Forret, leveret 23. december

    Forret

    Koldrøget Nordhavnslaks med økologisk fløde rørt med peberrod og citron, sprød vinterkål, kardemommesyltede rødbeder, dildspidser og saltristede hasselnødder
    Økologisk Ølandsbolle

    Allergener: Fisk, mælk, nødder (hasselnødder), gluten

    DKK50

  • Tilvalg - Vinmenu, Juleaften

    2 flasker Lugana Biocára Bianco - Cantine La Pergola, 2017

    2 flasker Côtes du Rhône à la rêverie – Chateau de Montfrin, 2015 

    1 flaske Ruby Port Special Reserve – Coroa de Rei Manoel D. Pocas Junior

    DKK740