arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

13. feb. - 14. feb.

  • Forret

    Laks røget i Nordhavn serveret med gravede danske rødbeder, røget friskostcreme, dildspidser. Koldhævet økologisk hvedebolle fra Meyers Bageri. Skal opvarmes. Allergener: Mælk, Gluten

    Hovedret

    Tournedos af oksemørbrad med karamelliserede vinterløg, knuste kartofler med Vesterhavsost, hasselnødder og rosmarin, serveret med kraftig glace med brunet smør og kapers. Hertil hjertesalat med vinaigrette på graneddike og gravet æggeblomme. Skal opvarmes. Allergener: Sennep, gluten, sulfitter, mælk, nødder, æg.

    Dessert

    Cremet mousse med mørk Guanajachokolade fra Valrhona, flødekaramel, knas af brændt hvid chokolade med saltede jordnødder og multebær-æblekompot. Allergener: nødder, æg, mælk

Bestil

Maden er pakket til 2 personer

DKK590For 2 personer