arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

9. nov. - 10. nov.

  • Forret

    Koldrøget Nordhavnslaks med økologisk fløde rørt med peberrod og citron, sprød vinterkål, kardemommesyltede rødbeder, dildspidser og saltristede hasselnødder
    Økologisk Ølandshvedebolle

    Allergener: Fisk, mælk, nødder (hasselnødder), gluten

    Hovedret

    Bryst og lår af and serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavnens Eddikebryggeri. Bagte æbler med tyttebær og sort peber. Små ristede kartofler med frisk timian, brunede kartofler og kraftig andeskysauce

    Skal opvarmes. Allergener: Mælk, selleri, sulfitter

     

Bestil

Minimum 4 kuverter

Bestil senest 7. november kl. 23.49, med forbehold for at vi må melde udsolgt tidligere.

DKK195pr. kuvert

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Mortensaften-dessert, leveret 9. november

    Dessert af bagte blommer med kardemomme, sprødt havreknas med og creme af økologisk cremefraice

    Skal opvarmes. Allergener: Mælk, æg, gluten

    DKK50

  • Tilvalg - Den ekstraordinære vinmenu - efterår/vinter

    3 flasker økologisk hvidvin: Le Chardonnay Pays D’Oc, Domaine des Homs 2016

    3 flasker økologisk rødvin: Minervois Clots de Pals, Domaine des Homs 2015

    DKK675

  • Tilvalg - Den gode vinmenu - efterår/vinter

    3 flasker økologisk hvidvin: Riesling Trocken 100 Berg Und Tal 2017

    3 flasker økologisk rødvin: Costiéres de Nimes 2016

    DKK595