arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

18. maj. - 21. maj.

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Sommerdessert

    Dessert af bagte sommerrabarber tilberedt med hibiscus, sprød havreknas og citroncreme Allergener: Gluten, mælk

     

    DKK35

  • Tilvalg - dansk kalv

    Dansk kalvetyksteg marineret med citron og urter Allergener: Selleri
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK45

  • Tilvalg - 2 Ribeye

    2 ribeye-bøffer a ca. 200 g. pr. stk

    Skal steges/grilles efter vores anvisninger

    DKK130

  • Tilvalg - Koldrøget laks fra Nordhavn

    Håndsaltet og gammeldags røget i Nordhavn
    Laksen henter vi hjem fra Færøerne. Når vi får laksen hjem håndsaltes og krydres den med vores egen krydderiblanding. Derefter koldrøges laksen skånsomt efter gamle traditioner i røgeovne af støbejern i Københavns Nordhavn. Hele denne proces tager 5 dage og alle processer er håndholdte.
    Laksen røges over bøgeflis, som giver en let og fin røgsmag og samtidig giver det mest smeltende møre laksekød. Den milde krydning giver varme og runder laksens fede smag flot af.
    En halv side ca. 400-500 gram

    DKK250