arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Uge 2

Uge 2

  • Boller i karry

    Vores klassiske boller i karry, tilberedt af kød fra Himmerlandskvæg og dansk gris i krydret karrysauce kogt med økologisk fløde og Meyers æbleeddike. Serveres med basmatiris og salat af savojkål, æbler fra Lilleø og milde løg
    Mælk, gluten, æg

    DKK75

  • Vegetarchili

    VEGETAR – Vegetarchili med 3 slags bønner, masser af grønsager, spidskommen, frisk chili og økologisk kakao. Chilien serveres med basmatiris, hjemmelavet salsa og mild yoghurt vendt med vinterkål og urter
    Mælk(i yoghurt som pakkes ved siden af)

    DKK70

  • Pita med kylling

    Økologisk pitabrød fra Meyers med fyld af braiseret frilandskylling fra Løgismose marineret med citron og spidskommen, flækærtehummus tilsmagt med timian og drænet yoghurt og salat af kryddersaltede agurker og spidskål
    Mælk, gluten

    DKK75

  • Pasta med kødsauce

    Pasta penne serveret med kødsauce med oksekød fra Himmerland og solmodne tomater, rødvin, friske urter og grønsager. Retten serveres med salat af rucola, små tomater og friskhøvlet Vesterhavsost
    Gluten, mælk i osten (som pakkes for sig)

    DKK70

  • Kylling tikka masala

    Kylling-tikka masala af Løgismosekylling marineret i økologisk yoghurt yoghurt, grillede pebre og kokosmælk. Serveres med basmatiris og frisk salat af sprød agurk og rødløg
    Mælk, Nødder(kokos)

    DKK75

  • Rib eye med skalotteløg

    Rib eye med skalotteløg karamelliseret rørsukker og frugteddike fra Nordhavn, krydderurtesalat med dansk brøndkarse og dijonvinaigrette, ristede små danske kartofler og klassisk sauce au poivre med cognac og kraftig fond
    Mælk, gluten
    Minimum 2 personer

    DKK125

  • Gratineret brandade

    Gratineret brandade af saltet vesterhavsfisk med cremede kartofler og sprød urteskorpe. Hjertesalat med vinaigrette af æblecidereddike og mild dijon
    Mælk, gluten, sennep

    DKK80

  • Pulled pork-burgers

    Pulled pork-burgers med braiseret dansk gris, coleslaw af rødder og kål med mild dijon og økologisk yoghurt, ristede kartofler og krydret urtemayo
    Mælk, soja, gluten, sennep, æg

    DKK75

;