arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Uge 43

Uge 43

  • Frikasse*

    Frikassé, som vi har tilberedt af kalv i aromatisk hyldeblomst sammen med spidskål, små kartofler og glaserede gulerødder. Frikasséen serveres med sprød blomkålssalat med æblecidervinaigrette*

    DKK75

  • Vegetarchili

    VEGETAR - Vegetarchili, lavet med masser af sprøde grøntsager og fuld fart på umami og smagsfylde. Chilien serveres med løse ris og mild yoghurt rørt med sommerkål og urter

    DKK65

  • Fiskefrikadeller

    FISK - Vores klassiske fiskefrikadeller, som vi laver af laks og sej og rører med citron og dild. Frikadellerne serveres med små kartofler, hjemmerørt tatarsauce med kapers og frisk estragon og sprød hjertesalat vendt med små ærter

    DKK70

  • Asiatisk oksekødssalat*

    Asiatisk inspireret oksekødssalat af marineret Himmerlandsokse i tynde strimler vendt med salat af nudler, grillede grøntsager, mørk soja, saltristede jordnødder og syltet ingefær*

    DKK70

  • Hakkebøf

    Hakkebøf af dansk okse tilberedt i sous-vide. Vi serverer bøffen med små kartofler, grillet spidskål og en aromatisk krydderurtecreme

    DKK70

  • Langtidstilberedt frilandssvin

    Langtidstilberedt frilandssvin glaseret med Meyers enebærøl og frisk timian. Hertil blød kartoffelmos med urter og frisk rødkålssalat med tyttebær

    DKK75

  • Brændende kærlighed

    Brændende kærlighed som vi kender den med cremet kartoffelmos, tørsaltet bacon, karamelliserede løg og hjemmesyltede rødbeder

    DKK70

  • Friske forårsruller*

    Friske forårsruller fyldt med sprøde grøntsager og sojaglaseret Løgismosekylling med ristet sesam. Serveres med aromatisk nudelsalat med frisk ingefær og saltede jordnødder*

    DKK70

  • Klassisk æblekage, karamelleriseret æblekagerasp med ristede mandler og økologisk fløde

    Klassisk æblekage med kompot af æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje og rørsukker, karamelliseret æblekagerasp med ristede mandler og økologisk piskefløde

    DKK40

Uge 44

Uge 44

  • Butter chicken

    Løgismosekylling, som vi har marineret i vores egen aromatiske krydderblanding med frisk ingefær, grøn chili og tomat. Retten serveres med basmatiris og en mild raita af økologisk yoghurt med agurk og rødløg

    DKK75

  • Frikasse*

    Frikassé med sprængt kalv, æblemost, spidskål, små kartofler og glaserede gulerødder. Frikasséen serveres med sprød blomkålssalat med æblecidervinaigrette*

    DKK75

  • Grønsagslasagne

    VEGETAR - Den klassiske lasagne i vegetarisk udgave med masser af grønsager og smag. Fuldkornslasagnepladerne med kraftig sauce med danske courgetter og frisk timian og vi afslutter retten med mornaysauce tilsmagt med Vesterhavsost. Lasagnen serveres med tomatsalat med kapers og syrlig vinaigrette

    DKK65

  • Pita med kylling

    Friskbagte pitabrød fra vores bager med fyld af braiseret frilandskylling fra Løgismose, marineret med citron og spidskommen, flækærtehummus tilsmagt med timian og drænet yoghurt og salat af kryddersaltede agurker og spidskål 

    DKK75

  • Hakkebøf

    Hakkebøf af dansk okse tilberedt i sous-vide. Vi serverer bøffen med små kartofler, grillet spidskål og krydderurtecreme med økologisk yoghurt og hjemmerørt mayo på rapsolie og øko-æg

    DKK70

  • Græskarsuppe*

    FISK - Cremet græskarsuppe tilberedt med bagt Vesterhavsfisk, økologisk yoghurt vendt med løvstikkesalsa og friskbagt, økologisk ølandshvedebrød*

    DKK70

  • Langtidstilberedt frilandssvin

    Langtidstilberedt frilandssvin glaseret med Meyers enebærøl og frisk timian, cremet kartoffelmos med friske urter og sprød rødkålssalat med tyttebær

    DKK75

  • Brændende kærlighed

    En klassiker, der passer perfekt til de kolde efterårsmåneder: Brændende kærlighed med kartoffelmos, tørsaltet bacon, karamelliserede løg, hjemmesyltede rødbeder og purløg

    DKK70

  • Klassisk æblekage, karamelleriseret æblekagerasp med ristede mandler og økologisk fløde

    Klassisk æblekage med kompot af æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje og rørsukker, karamelliseret æblekagerasp med ristede mandler og økologisk piskefløde

    DKK40

Uge 45

Uge 45

  • Butter chicken

    Løgismosekylling, som vi har marineret i vores egen aromatiske krydderblanding med frisk ingefær, grøn chili og tomat. Retten serveres med basmatiris og en mild raita af økologisk yoghurt med agurk og rødløg

    DKK75

  • Grønsagslasagne

    VEGETAR - Den klassiske lasagne i vegetarisk udgave med masser af grønsager og smag. Fuldkornslasagnepladerne med kraftig sauce med danske courgetter og frisk timian og vi afslutter retten med mornaysauce tilsmagt med Vesterhavsost. Lasagnen serveres med tomatsalat med kapers og syrlig vinaigrette

    DKK65

  • Pita med kylling

    Friskbagte pitabrød fra vores bager med fyld af braiseret frilandskylling fra Løgismose, marineret med citron og spidskommen, flækærtehummus tilsmagt med timian og drænet yoghurt og salat af kryddersaltede agurker og spidskål

    DKK75

  • Græskarsuppe*

    FISK - Cremet græskarsuppe tilberedt med bagt Vesterhavsfisk, økologisk yoghurt vendt med løvstikkesalsa og friskbagt, økologisk ølandshvedebrød*

    DKK70

  • Pasta med kødsauce

    Familiens livret nr. 1. Pasta penne serveret med klassisk kødsauce. Vi tilbereder saucen med oksekød fra Himmerland og solmodne tomater, friske urter og grønsager. Retten serveret med salat af rucola, små tomater og friskhøvlet Vesterhavsost

    DKK70

  • Chili con carne

    Chili con carne med flere slags bønner, masser af sprøde grønsager, røget chipotle-chili og økologisk kakao. Serveres med basmatiris, krydret salsa og drænet yoghurt

    DKK65

  • Grillmedister

    Meyers grillmedister serveret med gratineret kartoffelkompot med bagt græskar og sprød urterasp og grønkål sauteret med brunet smør og et drys af syltede tyttebær

    DKK70

  • Pariserbøf*

    Pariserbøf med bøf af hakket Himmerlandsokse, økologiske ølandshvedebrød, hjemmelavede grønsagspickles, kapers, syltede rødbeder og økologisk æg.
    Serveres med ristede kartofler og grøn salat med vinaigrette af dijonsennep og æblecidereddike*

    DKK70

  • Klassisk æblekage, karamelleriseret æblekagerasp med ristede mandler og økologisk fløde

    Klassisk æblekage med kompot af æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje og rørsukker, karamelliseret æblekagerasp med ristede mandler og økologisk piskefløde

    DKK40

;