arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Uge 9

Uge 9

  • Menu, uge 9

    Chicken tikka masala af Løgismosekylling

    Kylling-tikka masala af Løgismosekylling marineret i økologisk yoghurt, grillede pebre og kokosmælk. Serveres med basmatiris og frisk salat af sprød agurk og rødløg

    Allergener: Mælk, nødder (kokos)

     

    Forloren hare

    Saftigt farsbrød tilberedt af friskhakket Himmerlandskvæg og dansk gris med skysauce tilsmagt med ribsgele, sprød agurkesalat med æblecidereddike og rørsukker, små kartofler med friskhakket persille og sprøde grønne salater med mormordressing på økologisk fløde

    Allergener: Mælk, gluten, æg

     

    Wraps med flækærtefalafel

    Wraps med krydrede falafler lavet med flækærter, perlebyg og ristede svampe, sprøde vintergrønsager, friske urter og mildt krydret hummus

    Allergener: Mælk, gluten

     

    Meyers lasagne

    Lasagne med hakket himmerlandsokse i kraftig tomatsauce med friske urter, grøn salat med salte oliven, Vesterhavsost og dressing af balsamisk eddike fra Nordhavn smagt til med god olivenolie. Hertil serveres Meyers ølandshvedebrød

    Allergener: Gluten, mælk, selleri

  • Aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Chicken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare
    • Wraps med flækærtefalafel

    DKK475

  • Aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Chicken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare
    • Wraps med flækærtefalafel
    • Meyers lasagne

    DKK569

  • Aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Chicken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare

    DKK475

  • Aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Chicken tikka masala
    • Forloren hare
    • Wraps med flækærtefalafel

    DKK649

  • Aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Chiken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare
    • Wraps med flækærtefalafel
    • Meyers lasagne

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Chicken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare

    DKK569

  • Aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Chicken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare
    • Wraps med flækærtefalafel

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Chicken tikka masala af Løgismosekylling
    • Forloren hare
    • Wraps med flækærtefalafel
    • Meyers lasagne

    DKK999

Uge 10

Uge 10

  • Menu, uge 10

    Boller i karry

    Vores klassiske boller i karry, tilberedt af kød af kød fra Himmerlandskvæg og dansk gris i krydret karrysauce kogt med økologisk fløde og Meyers æbleeddike. Serveres med basmatiris, salte jordnødder, hjemmelavet chutney og frisk koriander

    Allergener: Mælk, gluten, æg, nødder (jordnødder)

     

    Græsk inspireret pita med okse

    Hjemmebagt pita med fyld af gyros-marineret dansk okse fra Himmerland, råkost af danske vinterrødder, sprøde salater og krydret yoghurt

    Allergener: Mælk, gluten

     

    Bede Bourguignon

    "Bede bourguignon" med ristede beder i kraftig sauce med rødvin, grønsagsfond, timian, små løg, ristede svampe og knolde, kartoffelmos og grøn salat med vinaigrette og skalotteløg

    Allergener: Sulfitter i vin, selleri, sennep, mælk

     

    Chicken Tikka Masala

    Kylling-tikka masala af Løgismosekylling marineret i økologisk yoghurt, grillede pebre og kokosmælk. Serveres med basmatiris og frisk salat af sprød agurk og rødløg

    Allergener: Mælk, nødder (kokos)

  • Aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse
    • Bede Bourguignon

    DKK475

  • Aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspirereret pita med okse
    • Bede Bourgignon
    • Chicken Tikka Masala

    DKK569

  • Aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse

    DKK475

  • Aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse
    • Bede Bourguignon

    DKK649

  • Aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse
    • Bede Bourguignon
    • Chicken Tikka Masala

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse

    DKK569

  • Aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse
    • Bede Bourguignon

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Boller i karry
    • Græsk inspireret pita med okse
    • Bede Bourguignon
    • Chicken Tikka Masala

    DKK999

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Korn-otto med ristede jordskokker - uge 10

    Korn-otto monteret med økologisk friskost og fyld af ristede rødder, glaserede løg, citron og frisk timian. Hertil serveres en sprød salat med sennepsvinaigrette og Meyers Ølandshvede

    Allergener: Gluten, mælk, sennep, nødder

    DKK70

  • Tilvalg - Belottagris - uge 10

    Sous vide-tilberedt spansk sortfodsgris af belotta-kvalitet med ristede vintersvampe, dijonsauce med økologisk fløde og timian, råsyltede tyttebær, karamelliserede løg og langtidstilberedte kartofler
    Allergener: sennep, mælk

    DKK130

Uge 11

Uge 11

  • Menu, uge 11

    Coq au vin

    Coq au vin tilberedt med mør Løgismosekylling. Den klassiske franske simreret serveres her med kogte korn og sprød rødbedesalat med kirsebærvinaigrette på eddike fra Nordhavn

    Allergener: Mælk, gluten, sulfitter

     

    Skipperlabskovs

    Skipperlabskovs med sprængt okse i cremet kartoffelmos med friskkværnet sort peber, salat af danske rødbeder, rugboller og pisket smør med havsalt og citronskal

    Allergener: Mælk, gluten

     

    Chili sin carne

    Chili sin carne med flere slags bønner, masser af sprødt grønt, røget chipotle-chili og økologisk kakao. Serveres med basmatiris, krydret salsa med tomat og milde løg og drænet youghurt

    Allergener: Mælk

     

    Boller i karry

    Vores klassiske boller i karry, tilberedt af kød fra Himmerlandskvæg og dansk gris i krydret karrysauce kogt med økologisk fløde og Meyers æbleeddike. Serveres med basmatiris og salat af savojkål, æbler fra Lilleø og milde løg

    Allergener: Mælk, gluten, æg

  • Aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs
    • Chili sin carne

    DKK475

  • Aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs
    • Chili sin carne
    • Boller i karry

    DKK569

  • Aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs

    DKK475

  • Aftensmad, 3 pers./3 dage - uge 11

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs
    • Chili sin carne

    DKK649

  • Aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs
    • Chili sin carne
    • Boller i karry

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs

    DKK569

  • Aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs
    • Chili sin carne

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Coq au vin
    • Skipperlabskovs
    • Chili sin carne
    • Boller i karry

    DKK999

Relaterede produkter

  • Tilvalg - glaseret dansk kalv - uge 11

    Sous vide-tilberedt bryst af dansk okse i kraftig glace med drys af ras el hanout, cremet selleripuré, braiseret perlecouscous med kvæde og frisk koriander
    Allergener: Mælk, gluten, selleri, nødder

    DKK125

  • Tilvalg - asiatiske deller med nudler - uge 11

    Asiatiske "deller" med krydrede nudler i soja, mild chili med sprøde rødder, saltristede jordnødder og hjemmesyltet ingefær og frisk urter

    Allergener: Gluten, nødder, sesam

    DKK70

Uge 12

Uge 12

  • Menu, uge 12

    Løgismosekylling i grov tomat

    Saftig løgismose kyllingelår med grov tomatsauce smagt til med røget paprika og timian og fyld af aubergine, courgetter og peberfrugt. Serveres med pasta og Meyers surdejsbrød

    Allergener: Gluten

     

    Sprængt okse i peberrod

    Sprængt oksespidsbryst i cremet peberrodssauce tilsmagt med Meyers æblecider og små ristede kartofler. Serveres med grøn salat med bagte glaserede rødbeder og klassisk vinaigrette

    Allergener: Mælk, gluten, sennep

     

    Burger med "hakkebøf" af rødbede

    Rødbedehakkebøf med sorte bønner og feta, sprøde blade og milde løg i hjemmebagt burgerbolle med små ristede kartofler og dip af urtemayo

    Allergener: Gluten, mælk, æg

     

    Coq au Vin

    Coq au Vin tilberedt med mør Løgismosekylling. Den klassiske franske simreret serveres her med kogte korn og sprød rødbedesalat med kirsebærvinaigrette på eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri

    Allergener: Mælk, gluten, sulfitter

  • Aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Løgismosekyllling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod
    • Burger med "hakkebøf" af rødbede

    DKK475

  • Aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod
    • Burger med "hakkebøf" af rødbede
    • Coq au Vin

    DKK569

  • Aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod

    DKK475

  • Aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod
    • Burger med "hakkebøf" af rødbede

    DKK649

  • Aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod
    • Burger med "hakkebøf" af rødbede
    • Coq au Vin

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod

    DKK569

  • Aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod
    • Burger med "hakkebøf" af rødbede

    DKK799

  • Aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Løgismosekylling i grov tomat
    • Sprængt okse i peberrod
    • Burger med "hakkebøf" af rødbede
    • Coq au Vin

    DKK999

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Spaghetti puttanesca - uge 12

    Spaghetti alla Puttanesca serveres med sauce af krydret tomat, kapers, oliven, parmesan og frisk persille. Retten serveres med salat af rucola, små tomater og surdejscroutons og dijondressing

    Allergener: Gluten, sennep

    DKK70

  • Tilvalg - glaseret dansk kalv - uge 12

    Sous vide-tilberedt bryst af dansk okse i kraftig glace med drys af ras el hanout, cremet selleripuré, braiseret perlecouscous med kvæde og frisk koriander
    Allergener: Mælk, gluten, selleri, nødder

    DKK125

;