arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Uge 26

Uge 26

  • Menu, uge 26

    Kål i karry

    Vores klassiske karrysauce kogt på æbler, grønsagsbouillon, økologisk fløde og Meyers æbleeddike. Serveres med basmatiris, krydret æblechutney, flere slags fintsnittet kål og friske urter

    Allergener: Mælk, gluten

     

     

    Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler

    Asiatiske "grønsagsdeller" med krydrede nudler i soja, mild chili med sprøde rødder, saltristede jordnødder og hjemmesyltet ingefær og friske urter

    Allergener: Gluten, nødder (jordnødder), sesam, soja

     

    Fladbrød med krydret kikærtefalafel

    Fladbrød med krydrede kikærtefalafler lavet med perlebyg og ristede svampe. Serveres med rødbedehummus, sprød dansk sommerkål med lime og koriander

    Allergener: Gluten, sesam

     

    Pasta med hestebønner, økologisk fløde, citronskal og parmesan

    Pasta serveres med hestebønner i sauce med hvidvin og økologisk fløde tilsmagt parmesan og citronskal. Retten serveres med sprød salat, tomatsalsa og surdejscroutons

    Allergener: Gluten, mælk, sennep, sulfitter fra hvidvin

  • Grøn aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler
    • Fladbrød med krydret kikærtefalafel

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler
    • Fladbrød med krydret kikærtefalafel
    • Pasta med hestebønner, økologisk fløde, citronskal og parmesan

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler
    • Fladbrød med krydret kikærtefalafel

    DKK629

  • Grøn aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler
    • Fladbrød med krydret kikærtefalafel
    • Pasta med hestebønner, økologisk fløde, citronskal og parmesan

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler
    • Fladbrød med krydret kikærtefalafel

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Kål i karry
    • Asiatiske "grønsagsdeller" med nudler
    • Fladbrød med krydret kikærtefalafel
    • Pasta med hestebønner, økologisk fløde, citronskal og parmesan

    DKK959

Uge 27

Uge 27

  • Menu, uge 27

    Pita med krydret falafel og baba ganoush

    Pita med krydrede flækærtefalafler med grønsager, korn og mellemøstlige krydderier. Serveres med baba ganoush af brændte auberginer, råkost af sommerrødder, syltede rødløg og friske urter

    Allergener: Gluten, mælk, sennep

     

    Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat

    Gnocchi af kartoffel i cremet tomatsauce med spinat tilsmagt med mascarpone. Serveres med salat af små tomater vendt med balsamisk eddike

    Allergener: Mælk, gluten, æg

     

    Pad thai med nudler og sommergrønt

    Nudelret med masser af sprøde sommergrønsager i aromatisk marinade af frisk ingefær, soja og jordnødder. Serveres med frisk koriander og ristet sesam

    Allergener: Gluten, nødder sesam, soja

     

    Grønsagstagine med perlecouscous

    Braiserede grønsager med hvide bønner, grillede pebre, med brændte løg og varme krydderier. Serveres med perlecouscous med orangedressing og hakkede urter

    Allergener: Gluten, selleri, sennep

  • Grøn aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat
    • Pad thai med nudler og sommergrønt

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat
    • Pad thai med nudler og sommergrønt
    • Grønsagstagine med perlecouscous

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat
    • Pad thai med nudler og sommergrønt

    DKK629

  • Grøn aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat
    • Pad thai med nudler og sommergrønt
    • Grønsagstagine med perlecouscous

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat
    • Pad thai med nudler og sommergrønt

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Pita med krydret falafel og baba ganoush
    • Gnocchi i cremet tomat med mascarpone og spinat
    • Pad thai med nudler og sommergrønt
    • Grønsagstagine med perlecouscous

    DKK959

;