arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Uge 9

Uge 9

  • Menu, uge 9

    Wraps med flækærtefalafel

    Wraps med krydrede falafler lavet med flækærter, perlebyg og ristede svampe, sprøde vintergrønsager, friske urter og mildt krydret hummus

    Allergener: Mælk, gluten

     

    Brændende kærlighed (vegetarisk)

    En klassiker, der passer perfekt til de kolde vintermåneder: Brændende kærlighed med kartoffelmos, karamelliserede løg, hjemmesyltede rødbeder og friskhakket persille. Serveres med en rugbolle lavet på surdej fra vores egne bagere

    Allergener: Gluten, mælk

     

    Grønsager i rød karry

    Rød karry med kokos, ristede jordnødder og masser af sprøde grønsager, serveret med basmatiris og krydret æblechutney med ingefær

    Allergener: Nødder (jordnødder), sesam, mælk

     

    Aubergine-daal

    Daal af røde linser med chili, kanel og kardemomme, serveret med naanbrød og drænet yoghurt rørt med havsalt og knust koriander

    Allergener: Nødder (kokos), mælk, gluten

  • Grøn aftensmad, 2 pers./3 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)
    • Grønsager i rød karry

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 2 pers./4 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)
    • Grønsager i rød karry
    • Aubergine-daal

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 3 pers./2 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 3 pers./3 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)
    • Grønsager i rød karry

    DKK629

  • Grøn aftensmad, 3 pers./4 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)
    • Grønsager i rød karry
    • Aubergine-daal

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./2 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 4 pers./3 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)
    • Grønsager i rød karry

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./4 dage - uge 9

    • Wraps med flækærtefalafel
    • Brændende kærlighed (vegetarisk)
    • Grønsager i rød karry
    • Aubergine-daal

    DKK959

Relaterede produkter

  • Tilvalg - Foloren hare - uge 9

    Saftigt farsbrød tilberedt af friskhakket Himmerlandskvæg og dansk gris med skysauce tilsmagt med ribsgele, sprød agurkesalat med æblecidereddike og rørsukker, små kartofler med friskhakket persille og sprøde grønne salater med mormordressing på økologisk fløde

    Allergener: Mælk, gluten, æg

    DKK75

Uge 10

Uge 10

  • Menu, uge 10

    Bede bourguignon

    "Bede bourguignon" med ristede beder i kraftig sauce med rødvin, grønsagsfond, timian, små løg, ristede svampe og knolde, kartoffelmos og grøn salat med vinaigrette og skalotteløg

    Allergener: Sulfitter, selleri, sennep, mælk

     

    Korn-otto med ristede rødder og friskost

    Cremet korn-otto monteret med økologisk friskost og med fyld af ristede rødder, glaserede løg, citron og frisk timian. Hertil serveres en sprød salat med sennepsvinaigrette og Meyers Ølandshvede

    Allergener: Gluten, mælk, sennep, nødder

     

    Blomkål masala

    Ristet blomkål i klassisk tikka masala-sauce med økologisk yoghurt, grillede pebre og kokosmælk. Serveres med basmatiris, kikærtepandekager og frisk salat af sprød agurk og rødløg

    Allergener: Mælk

     

    Wraps med flækærtefalafel

    Wraps med krydrede falafler lavet med flækærter, perlebyg og ristede svampe, sprøde vintergrønsager, friske urter og mildt krydret hummus

    Allergener: Mælk, gluten

  • Grøn aftensmad, 2. pers./3 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost
    • Blomkål masala

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost
    • Blomkål masala
    • Wraps med flækærtefalafel

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost
    • Blomkål masala

    DKK629

  • Grøn aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost
    • Blomkål masala
    • Wraps med flækærtefalafel

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 4 pers./3 dage - uge 10

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Bede bourguignon
    • Korn-otto med ristede rødder og friskost
    • Blomkål masala
    • Wraps med flækærtefalafel

    DKK959

Relaterede produkter

  • Tilvalg - græsk inspireret pita med okse - uge 10

    Græsk inspireret pita med fyld af gyros-marineret dansk okse fra Himmerland, råkost af danske vinterrødder, sprøde salater og krydret yoghurt

    Allergener: Mælk, gluten

    DKK75

  • Tilvalg - Belottagris - uge 10

    Sous vide-tilberedt spansk sortfodsgris af belotta-kvalitet med ristede vintersvampe, dijonsauce med økologisk fløde og timian, råsyltede tyttebær, karamelliserede løg og langtidstilberedte kartofler
    Allergener: sennep, mælk

    DKK130

Uge 11

Uge 11

  • Menu, uge 11

    Chili sin carne

    Chili sin carne med flere slags bønner, masser af sprødt grønt, røget chipolte-chili og økologisk kakao. Serveres med basmatiris, krydret salsa med tomat og milde løg og drænet yoghurt

    Allergener: Mælk

     

    Asiaktiske "deller" med nudler

    Asiatiske "deller" med krydrede nudler i soja, mild chili med sprøde rødder, saltristede jordnødder og hjemmesyltet ingefær og frisk urter

    Allergener: Gluten, nødder, sesam

     

    Pita med krydret grøntsagsbøf (vegetarisk)

    Hjemmebagt pita med krydret grønsagsbøf med svampe og fyld af råkost af danske vinterrødder, sprøde salater og krydret yoghurt

    Allergener: Mælk, gluten, æg, sennep

     

    Bede bourguignon

    "Bede bourguignon" med ristede beder i kraftig sauce med rødvin, grønsagsfond, timian, små løg, ristede svampe og knolde, kartoffelmos og grøn salat med vinaigrette og skalotteløg

    Allergener: Sulfitter, selleri, sennep, mælk

     

  • Grøn aftensmad, 2 pers./3 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler
    • Pita med krydret grøntsagsbøf

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 2 pers./4 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler
    • Pita med krydret grøntsagsbøf
    • Bede bourguignon

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 3 pers./2 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 3 pers./3 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler
    • Pita med krydret grøntsagsbøf

    DKK629

  • Grøn aftensmad, 3 pers./4 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler
    • Pita med krydret grøntsagsbøf
    • Bede bourguignon

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./2 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler
    • Pita med krydret grøntsagsbøf

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./4 dage

    • Chili sin carne
    • Asiatiske "deller" med nudler
    • Pita med krydret grøntsagsbøf
    • Bede bourguignon

    DKK959

Relaterede produkter

  • Tilvalg - skipperlapskovs - uge 11

    Skipperlabskovs med sprængt okse fra Himmerland i cremet kartoffelmos med friskkværnet sort peber, salat af danske rødbeder, rugboller og pisket smør med havsalt og citronskal

    Allergener: Mælk, gluten

    DKK75

  • Tilvalg - glaseret dansk kalv - uge 11

    Sous vide-tilberedt bryst af dansk okse i kraftig glace med drys af ras el hanout, cremet selleripuré, braiseret perlecouscous med kvæde og frisk koriander
    Allergener: Mælk, gluten, selleri, nødder

    DKK125

Uge 12

Uge 12

  • Menu, uge 12

    "Hakkebøf af rødbede"

    Rødbedehakkebøf med sorte bønner og feta, sprød salat, små ristede kartofler og dip af urtemayo

    Allergener: Gluten, mælk, æg

     

    Spaghetti puttanesca

    Spaghetti alla Puttanesca serveres med sauce af krydret tomat, kapers, oliven, parmesan og frisk persille. Retten serveres med salat af rucola, små tomater og surdejscroutons og dijondressing

    Allergener: Gluten, sennep

     

    Kål i karry

    Vores klassiske karrysauce kogt på æbler, grøntsagsbouillon, økologisk fløde og Meyers æblecidereddike. Serveres med basmatiris, flere slags fintsnittet kål og friske urter

    Allergener: Mælk, gluten

     

    Chili sin carne

    Chili sin carne med flere slags bønner, masser af sprødt grønt, røget chipotle-chili og økologisk kakao. Serveres med basmatiris, krydret salsa med tomat og milde løg og drænet yoghurt

    Allergener: Mælk

  • Grøn aftensmad, 2 pers./3 dage

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca
    • Kål i karry

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 2 pers./4 dage - uge 12

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca
    • Kål i karry
    • Chili sin carne

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 3 pers./2 dage

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca

    DKK449

  • Grøn aftensmad, 3 pers./3 dage

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti Puttanesca
    • Kål i karry

    DKK629

  • Grøn aftensmad, 3 pers./4 dage

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca
    • Kål i karry
    • Chili sin carne

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./2 dage

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca

    DKK549

  • Grøn aftensmad, 4 pers./3 dage

    • Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca
    • Kål i karry
    • Chili sin carne

    DKK769

  • Grøn aftensmad, 4 pers./4 dage

    • "Hakkebøf af rødbede"
    • Spaghetti puttanesca
    • Kål i karry
    • Chili sin carne

    DKK959

Relaterede produkter

  • Tilvalg - glaseret dansk kalv - uge 12

    Sous vide-tilberedt bryst af dansk okse i kraftig glace med drys af ras el hanout, cremet selleripuré, braiseret perlecouscous med kvæde og frisk koriander
    Allergener: Mælk, gluten, selleri, nødder

    DKK125

  • Tilvalg - sprængt okse i peberrod

    Sprængt oksespidsbryst i cremet peberrodssauce tilsmagt med Meyers æblecider og små ristede kartofler. Serveres med grøn salat med bagte glaserede rødbeder og klassisk vinaigrette

    Allergener: Mælk, gluten, sennep

    DKK75

;