arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

23. dec. - 23. dec.

Hovedret

  • Bryst og lår af and serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavn Eddikebryggeri. Bagte æbler med urter og sort peber. Brunede kartofler og små kartofler med frisk timian og kraftig skysauce*

Dessert

  • Risalamande serveret med kirsebærsauce tilsmagt med amaretto og kanel og sukkerristede mandler

Bestil

Minimum 2 kuverter

Bestil senest tirsdag 20. dec. kl. 23.59

DKK195pr. kuvert

Praktisk information

  • *Skal opvarmes/bages
  • Vejledning til opvarmning og anretning medfølger
  • Pakket i termokasse med is
  • Bestil senest tirsdag 19. dec., så leverer vi lørdag 23. dec. ml. kl. 8-16
  • Vi stiller kassen der, hvor du ønsker det, så du ikke behøver at være hjemme og tage imod (noter dette i kommentarfeltet ved bestilling)
  • Leveringpris Sjælland DKK 50, Fyn og Jylland DKK 75
  • Bestiller du for mere end DKK 1500 er levering gratis (fratrækkes automatisk til sidst i bestillingen)
  • Se spørgsmål og svar

Relaterede produkter

  • Forret - juleaften

    Hjemmegravet færøsk laks med danske beder, friskost, brøndkarse og saltristede kerner

    DKK50