arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Menu

9. nov. - 9. nov.

Forret

  • Gravet færøsk laks med enebær, danske beder på flere måder, cremet peberrod og frisk dild

Hovedret

  • Langtidstilberedt lår og saftigt andebryst serveret med rødkål kogt med solbæreddike fra Nordhavn Eddikebryggeri*

    Bagte æbler med tyttebær og sort peber*

    Brunede kartofler og små kartofler med frisk timian og kraftig skysauce*

Praktisk information:

  • *Skal opvarmes/bages
  • Vejledning til opvarmning og anretning medfølger
  • Pakket i termokasse med is
  • Bestil senest mandag 6. nov. kl. 23.59, så leverer vi torsdag 9. nov. ml. kl. 8-16
  • Vi stiller kassen der, hvor du ønsker det, så du ikke behøver at være hjemme og tage imod (noter gerne dette i kommentarfeltet ved bestilling)
  • Leveringpris Sjælland DKK 50, Fyn og Jylland DKK 75
  • Bestiller du for mere end DKK 1500 er levering gratis (fratrækkes automatisk til sidst i bestillingen)
  • Se spørgsmål og svar

Relaterede produkter

  • Dessert til mortensaften - Pærecrumble

    Crumble med kompot af pære fra Lilleø med kardemomme, sprød havreknas med ahornsirup og creme af økologisk cremefraiche

    DKK50